Drie tuigpaardhengsten starten met het verrichtingsonderzoek

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13313
Geregistreerd: 20-04-16

Drie tuigpaardhengsten starten met het verrichtingsonderzoek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-09-23 18:27

KWPN
FokkerijIn de middag van 25 september werden de tuigpaardhengsten gepresenteerd tijdens de aanlevering voor het verrichtingsonderzoek. Drie tuigpaardhengsten zijn gestart aan hun onderzoek.

Op 7 en 18 september werden de hengsten al voorgesteld aan de Hengstenkeuringscommissie tijdens een beoordeling in tuig. Ook vandaag werden de hengsten in tuig gepresenteerd ter beoordeling door hun eigen rijder in de Willem-Alexander hal in Ermelo. Na een veterinaire check konden drie hengsten een stal betreden voor het verrichtingsonderzoek.

Drie hengsten
De hengsten Latino (Dylano uit Freydessa keur v. Vaandrager) gefokt door E. Kruiswijk, Parel W (Heliotroop VDM uit Taunita elite, pref, sport v. Manno) gefokt door J.W. van Wessel en Onana (Idol uit Ellis keur, sport v. Unieko) gefokt door M. de Groot en A.J. Wouters zijn daarmee gestart aan hun verrichtingsonderzoek. In overleg met de geregistreerde is de hengst P. April (Bocellie uit Emely W ster v. Manno) doorverwezen naar volgend jaar. De formele beoordeling zal plaatsvinden op 9 oktober en het eindexamen op 21 oktober in Ermelo.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 996981, amy495, BabiiVeeraa, DotBot, Nezumichan, Noraafjord en 11 bezoekers