KFPS: buitengewone ledenraadsvergadering op 6 oktober

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13264
Geregistreerd: 20-04-16

KFPS: buitengewone ledenraadsvergadering op 6 oktober

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-09-23 08:26

Phryso
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Renate Zuidema Fotografie


Het KFPS heeft op verzoek van de ledenraad een buitengewone ledenraadsvergadering uitgeschreven op vrijdag 6 oktober.

Een buitengewone ledenvergadering wordt uitgeschreven wanneer minimaal tien ledenraadsleden hiervoor een verzoek indienen. Dat is gebeurd naar aanleiding van het aanleveren en de berichtgeving rondom het alsnog aanleveren van Nero van de Vosjes Ster (Ulbrân 502 x Fabe 348) in het Centraal Onderzoek 2023.

Overleg ledenraad, bestuur en directie
Afgelopen donderdag is er overleg geweest tussen KFPS waarnemend voorzitter Jan Veldhuis, penningmeester Miel Janssen en directeur Marijke Akkerman met de ledenraadsvoorzitter John Boot en Gerarda van Harten, voorzitter van de vertrouwenscommissie. Dit gesprek is in goede sfeer verlopen, waarbij de ledenraad heeft kunnen reflecteren op de ontstane situatie en gezamenlijk gebogen over de weg voorwaarts.

Daarbij is ook het vertrek van voorzitter Tineke Schokker en vice-voorzitter Ella Wiersma besproken en de impact op de vereniging in brede zin, alsmede op het kantoor. Ook het lopende proces met betrekking tot de sollicitatie procedure van de nieuwe bestuursleden is aan bod gekomen.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bytespider en 4 bezoekers