Sectorraad Paarden richt webinar in over verscheidene thema's

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13277
Geregistreerd: 20-04-16

Sectorraad Paarden richt webinar in over verscheidene thema's

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-09-23 17:10

Equnews
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Renate Zuidema Fotografie


Op dinsdag 24 oktober organiseert de Sectorraad Paarden een webinar. Geïnteresseerden worden bijgepraat over een aantal activiteiten van de Sectorraad Paarden en het Hippisch Sectorfonds.

Tijdens het webinar krijg je een inkijk in de ondersteuning die door de werkgroep Publieke opinie gegeven wordt aan Hippische Events. Hiervoor gaan we in gesprek met Irene Verheul en Waling Haytema. Monique van Hal gaat in op de vraagstukken rondom dierenactivisten en publieke opinie. Tevens is er ruimte voor al je vragen.

Andries van Daalen bespreekt de voortgang van het Hippisch Sectorfonds en mogelijke activiteiten die vanuit het fonds gefinancierd kunnen gaan worden. Suggesties en aanbevelingen kunnen via een live chat worden doorgegeven.

Meer informatie via Sectorraad Paarden.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Brusi06, Bytespider, Eliana, Esther_r20, GrapeshotBot, IzAw, manic, nick_en_ik, Noppes, perdjes, Quintto, sassefras, sonnie81, Sorriso en 23 bezoekers