Goedkeuring Heraldo van Vredenheim

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13264
Geregistreerd: 20-04-16

Goedkeuring Heraldo van Vredenheim

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-09-23 16:24

KNHS
Fokkerij

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


Verheugd mag het bestuur mededelen dat Heraldo van Vredenheim (Herbert x Orbaldo II) is toegevoegd aan het hengstenbestand. Op de nakeuring werd de driejarige hengst met 70 ptn aangewezen. Inmiddels zijn de benodigde veterinaire onderzoeken (röntgen, sperma, cornage en klinisch onderzoek) succesvol doorlopen. Hiermee is Heraldo van Vredenheim definitief goedgekeurd voor de dekdienst voor Vereniging het Groninger Paard. Meer informatie over Heraldo is te vinden op de website onder het tabblad ‘Stamboekhengsten‘.


Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, of waar wij toestemming voor hebben om te gebruiken. Daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto met toestemming voor commercieel gebruik? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bytespider en 5 bezoekers