Lanto HBC verkocht

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 12962
Geregistreerd: 20-04-16

Lanto HBC verkocht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-09-23 12:48

KWPN
Fokkerij

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


Na vijf dekseizoenen op het station van Harry van Middelaar is Lanto HBC verkocht als sportpaard aan de familie Pos uit Ankeveen, door bemiddeling van Marcel Ritsma.

Lanto (Delviro HBC uit Urby V ster pref van Patijn, fokker D. van der Boon uit Noardburgum) heeft ons zeer veel gebracht. Van de vier fokjaren zijn er tot nu toe 246 kinderen geregistreerd. Van zijn oudste jaargang werden negen merries ster en ook zes hengsten werden ster verklaard, waarvan er drie werden aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.

De afnemende belangstelling als dekhengst heeft ons ertoe gebracht om de hengst te verkopen. Wij zijn ervan overtuigd dat over een aantal jaren de echte fokwaarde van deze tuigpaardhengst de waardering krijgt die hij verdient. Wij kijken met veel belangstelling uit naar zijn oudste kinderen straks in tuig. Zeker in de mensport worden de Lanto’s zeer gewaardeerd en brengen hoge prijzen op. Er is nog diepvriessperma voorhanden op de HBC Stal.

De prachtige weg die Lanto heeft afgelegd, onder andere kampioen als driejarige op de hengstenkeuring, verrichtingskampioen en zijn topprestaties in de sport, zijn volledig te danken aan de inzet van Harry en Ancilla van Middelaar. Onze dank daarvoor. Wij wensen de koper van Lanto veel plezier met deze topper. Ook wij zullen daar straks van genieten.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Natasja_, Casino13, Jeanetdb, Nef1985, Sewri en 16 bezoekers