Een nieuw seizoen, een fris Bokt BeheerBulletin!

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 20758
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Een nieuw seizoen, een fris Bokt BeheerBulletin!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-04-23 20:23

*Bokt Nieuwsredactie
Bokt Community

Afbeelding
Een mooi lentetafereeltje: een bont paard onder de
bloeiende bloesem van een boom.
Foto: Renate Zuidema Fotografie


Als je om je heen kijkt, zie je het meteen: de lente is begonnen! De bloembollen staan volop in de bloei, in de weilanden beginnen gras en kruiden weer te groeien. Ook de zomertijd is weer ingegaan, de klok is weer een uurtje vooruit gezet. Bij menigeen gonst het van het nieuwe leven: lammetjes, kuikentjes en uiteraard veel veulens, overal wordt nieuw leven geboren.

Wat ook geboren is, is een nieuw en fris Bokt BeheerBulletin. De editie van maart 2023 is weer goed gevuld met allerhande nieuws van achter de schermen. Want er is iets aan de hand met de Bokt Wiki, er gaat daar het een en ander gebeuren. Ook blikken we terug op de BoktKunstbokaal, die afgelopen maand werd gehouden. We hebben een besluit genomen over de vele wolventopics op VN en uiteraard is ook de top drie van meest gelezen nieuwsberichten weer van de partij. Plus: er is nieuws over Flarum! Jawel, er zijn weer een paar mooie stappen gezet en Flarum komt weer een heel klein stapje dichterbij.

Ben jij nou nieuwsgierig geworden en wil je graag dit nieuws lezen? Dat kan! Ga even naar [FZ]Forumzaken, daar staat het BoktBeheerBulletin voor je klaar! Of klik even hier: [FZ] [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin Maart 2023

Veel leesplezier weer en geniet van de lente!

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
De Bokkersbokaal zoekt nieuwe zoekers! De wat? [LZP] Bokkers Bokaal - Ga ook mee op zoek!! Soort geochaching/ schatzoeken, maar dan op zijn Bokts! Mega leuk en je komt nog eens ergens!
&if=1


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, assebassie, Aziky, Elise_K, femkepien, noor14, nutmeg, Ubermetrics en 19 bezoekers