Deelnemers KNHS para dressuur trophy Jumping Amsterdam bekend

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13279
Geregistreerd: 20-04-16

Deelnemers KNHS para dressuur trophy Jumping Amsterdam bekend

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-01-23 12:32

KNHS
Sport

Afbeelding
Demi Haerkens met EHL Daula tijdens het NK Dressuur 2022.
Foto: Aniek Molenaar Fotografie


De combinaties die deel mogen nemen aan de kwalificatiewedstrijd van de KNHS Para Dressuur Trophy op Jumping Amsterdam zijn bekend. Dat zijn negen combinaties waaronder alle leden van het NLO-WVM-Team NL Para Dressuur dat vorig jaar op het WK in Herning teamgoud won. Naast gouden teamleden Sanne Voets, Demi Haerkens, Frank Hosmar en Lotte Krijnsen heeft ook KNHS-talententeamlid Britney de Jong een startplek bemachtigd voor het concours in de Amsterdamse RAI.

Via de selectiewedstrijden in Almelo, Bathmen en Hellendoorn bemachtigen acht combinaties een felbegeerde startplaats voor Jumping Amsterdam. In de selecties noteerde Demi Haerkens de hoogste score, op de voet gevolgd door Frank Hosmar en Maud de Reu. Maar de overige geselecteerden deden daar weinig voor onder. Daarmee beloofd het een spannende strijd te worden op zaterdag 28 januari in Amsterdam. Paralympisch-, wereld- en Europees kampioene Sanne Voets heeft op voordracht van bondscoach Joyce van Rooijen-Heuitink een wildcard gekregen.

De in de selectiewedstrijdstrijden behaalden resultaten tellen niet mee voor Jumping Amsterdam. Daar beginnen alle combinaties met een schone lei. In Amsterdam rijden de combinaties een kür op muziek in een gecombineerde rubriek voor alle Grades.

Alle deelnemers zijn:
Demi Haerkens, EHL Daula N.O.P. (v. Gribaldi)
Frank Hosmar, Alphaville N.O.P. (v. Sandreo)
Maud de Reu, Webron N.O.P. (v. Sir Sinclair)
Annemarieke Nobel, Doo Schufro (v. Doolittle)
Loes Cevaal, Happy Hero II (v. Hohenstein)
Lotte Krijnsen, Rosenstolz N.O.P (v. Rotspon)
Britney de Jong, Caramba (v. Tuschinski)
Demi Uijtewaal, Winando RFS (v. Jetset-d)
Sanne Voets, Demantur RS2 N.O.P. (v. Vivaldi)

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bytespider, DotBot, Facebook, Gub, manic, marianl, Melzazu, Myrthe1, Nezumichan, oma, rider, Tessaaa, Tytonidae en 15 bezoekers