[KIJKTIP] KFPS: HK 2023, drie dagen in zes talen: hier alle linkjes

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13757
Geregistreerd: 20-04-16

[KIJKTIP] KFPS: HK 2023, drie dagen in zes talen: hier alle linkjes

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-01-23 10:53

Phryso
Fokkerij

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Renate Zuidema Fotografie


De drie dagen Hengstenkeuring 2023 worden live uitgezonden via de website van Omrop Fryslân, zaterdag 14 januari is daarnaast ook te volgen op de televisie bij Omrop Fryslân.

Donderdag 12 januari start de livestream om 12:15 uur met de tweede bezichtiging. Vrijdag 13 januari begint de livestream om 9:00 uur op de website en op de app van Omrop Fryslân. De finale van de Horses2fly KFPS sportcompetitie tuigen staat ’s morgens op het programma, een aantal hele interessante clinics en vanaf 12:30 start de tweede groep hengsten voor de tweede bezichtiging.

Vrijdagavond vanaf 20:30 uur zijn ook de Friesian Proms via de website te bewonderen. Deze twee dagen kunnen kijkers naast Nederlands ook de vertaling volgen naar Engels, Duits, Frans én – dit jaar voor het eerst – Spaans.

Zaterdag: op de website én de televisie bij Omrop Fryslân
Zaterdag 14 januari vanaf 8:30 uur wordt de Hengstenkeuring via livestream uitgezonden via de website én de tv-zender van Omrop Fryslân. Op deze dag komt de toelichting in zes verschillende talen: in het Fries met Henk Dijkstra en Gerrit de Boer, in het Nederlands waarbij speaker Bert de Ruiter en alles wat er in de baan gebeurt volledig te horen zal zijn. Voor de Engelse, Duitse, Franse en Spaanse toelichting spreken de vertalers real-time de informatie in.

Hieronder de linkjes voor uw eigen taaleditie:

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, OmgiliBot, Skorb en 7 bezoekers