Drie KFPS stamboekhengsten in Friesian Proms 2023

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13324
Geregistreerd: 20-04-16

Drie KFPS stamboekhengsten in Friesian Proms 2023

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-01-23 10:17

Phryso
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Renate Zuidema Fotografie


Over precies een week, op donderdag 12 januari, is het na twee jaar wachten eindelijk zo ver: de première van de FRIESIAN PROMS 2023 in het WTC te Leeuwarden. Tijdens deze prachtige showavonden vol muziek, spektakel en Friese paarden zullen maar liefst drie KFPS stamboekhengsten hun opwachting maken.

36 paarden in een act
Welke KFPS stamboekhengsten dat zijn en wat zij precies gaan doen, wordt nog even geheim gehouden, maar we kunnen wel loslaten dat het stuk voor stuk kampioenen zijn… het belooft dan ook een spectaculaire avond te worden, met onder andere het vakmanschap van Laury Tisseur, de magie van Hans Klok en zelfs een act met 36 paarden in de piste! Dit alles onder muzikale begeleiding van Waylon, Samantha Steenwijk, the Dutch Tenors en nog vele anderen.

Teamwork
De voorbereidingen van de KFPS Hengstenkeuring en FRIESIAN PROMS 2023 zijn al maanden in volle gang, maar sinds 27 december in de hoogste versnelling gezet met de opbouw van de tribunes, stallen, piste en strodorp. Een dikke 40 trucks met oplegger waren present om alle benodigdheden voor het mooiste feestje van het jaar naar het WTC te brengen. Ook vele (Friese) paardenacts zijn al geruime tijd aan het repeteren en staan te popelen om hun kunsten te tonen. Vanaf aankomende zondag, 8 januari, betreden de eerste paarden de piste en wordt er toegewerkt naar de apotheose op donderdag, vrijdag én zaterdag.


Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, of die we mogen gebruiken. Daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: kjoetie, SemrushBot, Sigge, spookyskippy en 9 bezoekers