Nakeuring brengt totaal op 107 springhengsten

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13729
Geregistreerd: 20-04-16

Nakeuring brengt totaal op 107 springhengsten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-12-22 18:04

KWPN
Fokkerij

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


Een recordaantal van 107 springhengsten mag zich gaan opmaken voor de KWPN Stallion Show (1-4 febr) in Den Bosch. Via de nakeuring zijn er vandaag 17 hengsten geselecteerd voor de tweede bezichtiging.

Het bleek een vruchtbare nakeuring voor de hengstenkeuringscommissie vandaag, die verschillende genetisch interessante en goed springende hengsten heeft kunnen selecteren voor de tweede bezichtiging. Zo heeft Hardrock Z nog twee zonen kunnen toevoegen aan de collectie voor Den Bosch, van Chacco Blue en diens zoon Chacoon Blue konden er twee geselecteerd worden. “We hebben als commissie met deze nakeuring de eerste bezichtiging met een heel goed gevoel kunnen afsluiten. Vandaag hebben we een stel complete paarden kunnen selecteren, die ons zowel qua type, springverrichting als pedigree hebben kunnen overtuigen. Daarmee kijken we met veel vertrouwen uit naar Den Bosch”, licht Cor Loeffen toe. De nakeuring vervolgt nu met de dressuur- en Gelderse hengsten.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Nimby en 5 bezoekers