Strijd der Districten 2023: Het is bijna zover!

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13749
Geregistreerd: 20-04-16

Strijd der Districten 2023: Het is bijna zover!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-12-22 16:56

Hoefnet
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Ros Fotografie


Zondag 29 januari is het zo ver! Dan barst de strijd tussen de vier mendistricten los op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Beken jij ook kleur tijdens de spectaculaire Strijd der Districten? Moedig de deelnemers uit jouw district aan en beken kleur door bovenkleding te dragen in de kleur van je district!
De selecties van Mendistrict Noord, Zuid en Oost zijn inmiddels in volle gang, terwijl de menners van Mendistrict West nog even moeten wachten. Zij kunnen zich op 20 en 21 januari selecteren tijdens Indoor Houten. Klik hier voor het overzicht van alle selecties.

Volwassenen & jeugd
Elk district bestaat tijdens de Strijd der Districten uit een team met twee enkelspan pony’s, twee tweespan pony’s, twee vierspan pony’s, twee enkelspan paarden en twee tweespan paarden.

Dit jaar strijden de jeugdmenners ook weer om de Junior Strijd der Districten in Ermelo. Deze selectie gaat, net als bij de volwassenen, via de districten. Jeugdmenners van 10 tot en met 18 jaar komen in aanmerking voor deelname met een enkel-of tweespan pony of enkelspan paard. Ieder district mag maximaal zes jeugdige menners afvaardigen.

Beken kleur!
Moedig de deelnemers uit jouw district aan tijdens de spectaculaire Strijd der Districten door bovenkleding te dragen in de kleur van jouw District!

  • Ben je voor Noord? Draag dan oranje!
  • Ben je voor Oost? 29 januari is rood je kleur!
  • Ben je voor Zuid? Dan is wit jouw kleur deze dag!
  • Ben je voor West? Kom dan in het blauw!

Het programma is nog niet bekend. Meer informatie volgt later op deze pagina.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense, janneke584, LiannePuthzy, marsyl, Muiz, really_me, xHaithi en 12 bezoekers