KWPN Cast: Floor Dröge in gesprek met Cor Loeffen

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13322
Geregistreerd: 20-04-16

KWPN Cast: Floor Dröge in gesprek met Cor Loeffen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-12-22 08:48

KWPN
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


In de tweede aflevering van het tweede seizoen van de KWPN Cast zit Floor Dröge aan tafel met Cor Loeffen. De voorzitter van de hengstenkeuringscommissie neemt Floor mee terug in de tijd en vertelt meer over de dynamiek binnen de hengstenkeuringscommissie. Het duo blikt samen vooruit op de toekomst van de keuringen en de rol die daarin voor het stamboek te wachten staat.

Cor Loeffen kwam in 2011 bij de KWPN hengstenkeuringscommissie springen. Voor die tijd had hij al jarenlange ervaring als KWPN-jurylid. Vele luisteraars kennen Cor als instructeur aan het NHB Deurne, waar hij bijna 40 jaar aan verbonden was. Cor kreeg de van huis uit de basis van de paardensport mee en volgde zelf ook de opleiding in Deurne. Hij heeft heel wat springpaarden opgeleid, waaronder The Shinto die later voor Japan de Olympische Spelen liep.

Over Floor Dröge
Het komende seizoen is Floor Dröge de podcast-host. Floor werkt sinds 2018 bij het KWPN en is voor veel fokkers een bekend gezicht tijdens de keuringen. De ruiters kennen Floor als jurylid tijdens dressuurwedstrijden tot en met Lichte Tour-niveau en natuurlijk ook tijdens de IBOP, EPTM en andere aanlegwedstrijden. Floor reed zelf Grand Prix met de bekende merrie Astrid Sollenberg (v. OO Seven) en werkte voorheen onder meer op NHB Deurne, waar ze ook haar opleiding genoot.

Luister de KWPN Cast
Beluister deze podcast met Anne van Olst via uw favoriete podcast-app of luister hieronder via Spotify. Wil je de andere afleveringen van de KWPN Cast bingen? We hebben ze op een speciale pagina voor je een rijtje gezet.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: anjali, ChelseaAyLee, DJZ, Scarremans, turtlelito en 9 bezoekers