Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13724
Geregistreerd: 20-04-16

Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-12-22 08:45

KNHS
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: © Richard Juilliart/FEI


De FEI heeft bekend gemaakt dat het Nederlandse internationale para-dressuurjurylid Ineke Jansen (Heelweg) is gepromoveerd naar Level 4-jurylid, de hoogste niveau in de para-dressuur. Jansen is nationaal Lichte Tour-jurylid en jureerde al vanaf 2008 in de para-dressuursport.

Ineke Jansen raakte betrokken bij de para-dressuur tijdens het Dutch Open in Helvoirt in 2004. “Ik vond het zo mooi wat daar gebeurde, hoe de para-ruiters de sport beleefden”, vertelt Jansen, “ik dacht daar wil ik wat mee doen.”

Als Lichte Tour-jurylid kon Jansen snel aan de gang als FEI 3* para-dressuurjurylid. Ze is dit al vanaf 2008. Drie jaar later werd ze door de FEI benoemd tot 4*-jurylid. En na voordracht is Jansen nu gepromoveerd tot het hoogste niveau, Level 4 (5*). Per 1 januari zijn de sterren vervangen door ‘Levels’ en Jansen zit dus nu in het hoogste Level.

Met de promotie tot internationaal Level 4 mag Ineke Jansen nu ook op de grote kampioenschappen jureren. Jansen: “Misschien mag ik nou wel volgend jaar op de Europese kampioenschappen in Riesenbeck jureren. Met de promotie kan ik nog meer betekenen voor de sport. En het is ook mijn streven naar het hoogst haalbare, ik ben heel verrast en super blij!”


Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, of die we mogen gebruiken, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amazonbot en 8 bezoekers