Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14220
Geregistreerd: 20-04-16

Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-22 11:09

KNHS
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


De datum en locatie van de finale van de KNHS-Hartog Trophy 2022 zijn bekend! Op zaterdag 17 december vindt de ontknoping van de rijstijl-competitie plaats tijdens het grote kerstconcours in Bunschoten. Alle combinaties die aan minimaal twee selectiewedstrijden hebben meegedaan, mogen zich aanmelden voor de finale.

De KNHS-Hartog Trophy is al vele jaren een waardevolle competitie waarin de rijstijl van jeugdige springruiters wordt beoordeeld door ervaren trainers en coaches. Ook dit jaar kwamen er weer vele jeugdcombinaties aan de start in de rubrieken Pony’s, Children, Junioren en Young Riders. In maar liefst elf kwalificatiewedstrijden konden competitiepunten worden verdiend. Combinaties die aan minimaal twee kwalificatiewedstrijden hebben meegedaan, kunnen zich via Mijn KNHS aanmelden voor de finale, deelname aan de finale is gratis.

Finale
De finale wordt volgens dezelfde formule verreden als de voorrondes. Eerst rijden alle deelnemers een klassiek parcours, waarin ze beoordeeld worden op hun manier van rijden. Voor de hoogst geplaatste combinaties volgt er een barrage waarna de plaatsingspunten van de finale bekend zijn.
De behaalde plaatsingspunten van de drie beste kwalificatiewedstrijden tellen mee bij het vaststellen van de uiteindelijke winnaars van de competitie.
De combinatie die de minste plaatsingspunten heeft over drie kwalificatiewedstrijden en de finale is de winnaar van de competitie. Bij gelijke puntenstand is de uitslag van de finale doorslaggevend.

Mooie prijzen
Door sponsor Hartog Paardenvoeders zijn fraaie geldprijzen ter beschikking gesteld voor zowel de prijswinnaars in de finale als de winnaars van de competitie. De competitiewinnaars in iedere categorie ontvangen ook een mooie ereprijs, namelijk de Hartog Trophy 2022.

Klik hier voor meer informatie over de KNHS-Hartog Trophy en de tussenstand.
Inschrijven voor de finale doe je via Mijn KNHS.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _CS_, BDC, BLEXBot, Heide83, Mitchall, pony33, Speirs, Traiectum en 16 bezoekers