Succesvolle laatste regiofinale Harry's Horse Zitcompetitie

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13996
Geregistreerd: 20-04-16

Succesvolle laatste regiofinale Harry's Horse Zitcompetitie

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-11-22 21:53

KNHS
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


De laatste regiofinale van de Harry’s Horse Zitcompetitie is zondag 30 oktober verreden bij Hippisch Centrum Bodegraven. Alle deelnemers hebben weer hun uiterste best gedaan om een ticket de bemachtigen naar de volgende ronde van de competitie. De balans voor de kwartfinales over twee weken kan nu worden opgemaakt.

Het was weer een gezellige sportieve dag tijdens deze laatste regiofinale van het seizoen. Alles was tot in de puntjes verzorgd bij Hippisch Centrum Bodegraven en de deelnemers werden enthousiast aangemoedigd door alle aanwezigen. Op een aangewezen manegepaard moesten de deelnemers in vier categorieën hun beste houding en zit laten zien en dat leverde veel mooie hoge punten op van de juryleden. De hoogste score van de dag kwam op naam van Noortje Oldenbroek van Manege de Eenhoorn. Zij kreeg voor haar proef in categorie 1 een score van maar liefst 126,50. Alle gelukkige winnaars mochten na afloop allemaal het podium betreden en hun prijzen in ontvangst nemen. Zij komen nogmaals in actie tijdens de kwartfinales op 20 november om zich zo te kunnen kwalificeren voor de spetterende (halve) finaledag op 11 december in Ermelo. Uiteindelijk is er natuurlijk maar een één ruiter in iedere categorie die uitgeroepen zal worden tot ‘Best Zittende Manegeruiter van 2022.’

Best Zittend Ruitersportcentrum
Naast de individuele prestaties was er deze regiofinale ook weer een titel voor Bestzittend Ruitersportcentrum te verdelen. Het Ruitersportcentrum dat met al zijn ruiters in totaal de meeste punten verzamelt, krijgt deze eervolle titel toegekend. In maar liefst drie van de vier categorieën eindigden ruiters van Manege De Eenhoorn uit Blokker bovenaan, dus het kon bijna niet missen dat zij als winnaar werden gehuldigd en de bokaal mee naar huis mochten nemen.

Op 20 november worden de kwartfinales van de Harry’s Horse Zitcompetitie verreden bij Manege De Lourenshoeve in Den Ham en Manege De Groote Wielen in Rosmalen. De feestelijke halve finale en finale zal dit jaar plaatsvinden op 11 december op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Kijk hier voor meer informatie over de Harry’s Horse Zitcompetitie. De complete uitslagen van alle Regiofinales zijn hier ook terug te vinden.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Annienke, IASCrawler, Jurre23, kimwilliam, Mediatoolkitbot, ogidni, rayoow, Yummy en 54 bezoekers