Vers van de pers: het BBB van oktober 2022

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 25463
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Vers van de pers: het BBB van oktober 2022

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-11-22 23:32

*Bokt.nl
Algemeen

Afbeelding
Ook deze herfstmaand is er weer een BBB vol nieuwtjes over dit prachtige paardenforum!
Foto: Ereprijs Fotografie/Bokt Wiki


Afgelopen week was het weer zover: de klok ging een uur naar achteren. We zwaaiden de zomertijd uit en verwelkomden de wintertijd. Als we nu naar buiten kijken, zien we herfst. Als we buiten lopen, waaien de eikels, kastanjes, beukennootjes en blaadjes ons om de oren. Wat ons ook om de oren waait, zijn de berichten vanuit het Bokt Team. Want met het verwelkomen van de wintertijd, is ook het topicdeel [PF]Prettige Feestdagen weer van stal gehaald. Voor alles dat te maken heeft met de komende feestdagen, kun je hier terecht. En het najaar staat ook altijd in het teken van de veulenverkiezingen! De stembussen zijn intussen geopend, en ook jij mag meestemmen!

Binnen het team zelf zijn ook wat veranderingen geweest. Zo mochten we een voormalig teamlid na haar break weer welkom heten en is er een taak verschoven van een rood naar een groen teamlid. In dit BBB uiteraard weer een technische tip. Er waren bokkers die een link naar een website, een zogeheten URL in hun onderschrift wilden, maar het lukte niet omdat deze te groot was. Hoe je het dan wel oplost? Door je URL om te zetten in woord en tekst. Klinkt ingewikkeld? Is het niet hoor, slechts een paar simpele stappen. In het BBB lees je hoe je dit doet.

En als kers op de pompoentaart gaat Bokt verhuizen! Nou ja, niet het forum zelf, want Bokt blijft natuurlijk gewoon Bokt. Maar achter de schermen gaat wel een verhuizing plaatsvinden, dit heeft onder andere te maken met de servers. Waarom dit is en hoe dit precies zit, kun je allemaal lezen in een knispervers BBB.

Het BBB van Oktober 2022 kun je nu vinden op [FZ] [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin Oktober 2022. Veel leesplezier weer!

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
&if=1


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AngeliqueB, Esplen, Sizzle, swatch en 8 bezoekers