Indoor Friesland groot succes

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13762
Geregistreerd: 20-04-16

Indoor Friesland groot succes

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-10-22 16:45

Nieuwsbrief Indoor Friesland
Sport

Afbeelding
Willem Greve met Grandorado TN. Foto: DigiShots


Wat was het mooi, wat was er veel sfeer, wat was het druk en wat was er mooie sport te zien. De comeback van Indoor Friesland is niemand in de koude kleren gaan zitten. Publiek, ruiters en andere paardensportliefhebbers snakten naar een evenement met sport, shows en ouderwetse gezelligheid en Indoor Friesland 2.0 voldeed volledig aan die behoefte. Met vier van de zeven dagen een uitverkochte tribune en lovende reacties van de aanwezigen heeft de comeback van Indoor Friesland alle verwachtingen overtroffen.

Na succesvolle dressuur dagen vol adembenemende en muzikale shows stond het langverwachte springen op het programma. Het was niet alleen mooi, het was zelfs emotioneel. Het razend enthousiaste publiek moedigde alle ruiters luidkeels aan, de Friese Tuigpaardrijders had een brok in de keel, de springruiters gooiden hun bloemen in het publiek, officials kregen kippenvel en sommige sponsors zegden hun steun al toe voor volgende editie; een betere comeback had Indoor Friesland in het WTC Expo zich niet kunnen wensen.

Gratis toegang op woensdag
De springweek begon op woensdag met de finales om de Horses2fly Cup. Vele dagjesmensen en kinderen maakten gebruik van de gratis toegang en zorgden voor volle tribunes en een sfeertje wat de landelijke ruiters maar zelden meemaken.

Friese Elfsteden Springen schot in de roos

Het nieuw geïntroduceerde Friese Elfsteden Springen op vrijdagavond was eveneens een daverend succes. Het publiek ging voor elke deelnemer tekeer, vooral op het barre stuk naar Dokkum, in de hel van het noorden. Alex David Gill, de stalruiter van de VDL Stud, tevens de rubriekssponsor, won. Het kon niet mooier.

Friese Tuigpaarden

Het vervolg van die Friese Avond werd grotendeels ingenomen door Friese Tuigpaarden. Wat waren rijders en publiek blij dat ze na de coronajaren weer zo’n mooi evenement hadden. Sybren Minkema, de stoere rijder van kampioen Nane 492, werd het allemaal zelfs te veel toen hij in zijn winnaarsspeech de organisatie van Indoor Friesland wilde bedanken.

Indoor Friesland 2023

De enorm sfeervolle SLTN Grote Prijs in een bomvolle hal op zaterdagavond vormde de afsluiting van een geweldige 41e editie van Indoor Friesland.

Het bestuur van de Stichting Indoor Friesland en de directie van het WTC Expo zullen zich nu gaan beraden over een eventuele volgende editie. Maar gezien de reacties en de sfeer van de afgelopen twee weken is er een goede basis gelegd voor Indoor Friesland in 2023!

Lees de verhalen over de 41e Indoor Friesland nog eens na op https://www.indoorfriesland.frl of ga naar https://www.horseandcountry.tv om alle rubrieken en shows nog eens rustig on demand te bekijken. En houd de sociale mediakanalen van Indoor Friesland in de gaten voor updates over de eventuele volgende editie!

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Barramundi, gewoonmarie, Jara, Jette, Manou en 53 bezoekers