Veel animo voor KFPS Hengstenkeuring en Friesian Proms

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13318
Geregistreerd: 20-04-16

Veel animo voor KFPS Hengstenkeuring en Friesian Proms

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-10-22 14:16

Phryso
Sport

Afbeelding
Saskia Meinema tijdens de '17 editie van de Friesian Proms.
Foto: Aniek Molenaar Fotografie


De kaartverkoop voor de KFPS Hengstenkeuring en Friesian Proms op 12,13 en 14 januari 2023 in het WTC te Leeuwarden is met veel enthousiasme begroet door leden van het stamboek en andere liefhebbers van cultuur en het Friese paard. De zaterdag van de Hengstenkeuring is zo goed als uitverkocht.

Enkele staanplaatsen
De zaterdag van de KFPS Hengstenkeuring is traditiegetrouw de climax van een weekend dat bol staat van Friese paarden, paardensport en prachtige muziek. Op deze dag zullen de KFPS stamboekhengsten hun beste beentje voor zetten om te bepalen wie er met de titel ‘Algemeen Kampioen’ naar huis mag gaan. Voor de zaterdag zijn er nog een handjevol staanplaatsen beschikbaar.

Finales
Beide ochtenden zullen de meest talentvolle jonge Friese paarden onder het zadel en in het tuig hun beste beentje voortzetten. Donderdagochtend staat in het teken van de finale van de Friesian Talent Cup, terwijl vrijdagochtend de finalisten van de Horses2Fly Tuigcompetitie in de arena zullen schitteren. Op donderdag- en vrijdagmiddag staat de Tweede Bezichtiging van de jonge hengsten op het programma. Zij zullen zich presenteren om een ronde verder te mogen in het traject richting goedkeuring als stamboekhengst. Voor beide dagen zijn nog voldoende kaarten beschikbaar.

Friesian Proms
Ook op donderdag- en vrijdagavond valt er genoeg te zien, horen én genieten in het WTC tijdens de Friesian Proms. Ook deze editie zal er weer een show van formaat worden neergezet met optredens van onder andere Waylon, Hans Klok, Samantha Steenwijk en vele (Friese) paardenacts uit binnen- en buitenland. Op vrijdagavond zijn nog enkele kaarten en VIP-tafels beschikbaar. Voor donderdagavond is momenteel nog iets meer ruimte, maar wacht dus zeker niet te lang als u bij deze prachtige show aanwezig wilt zijn!

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 2 bezoekers