Ronde tafelgesprek met levende legendes tijdens Indoor Friesland

Moderators: Essie73, Polly, xingridx, Firelight, Ladybird, Muiz, Mjetterd, NadjaNadja, ynskek

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14526
Geregistreerd: 20-04-16

Ronde tafelgesprek met levende legendes tijdens Indoor Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-10-22 09:57

Persbericht Indoor Friesland
Sport

Afbeelding
De levende legendes die vanavond aansluiten bij het ronde tafelgesprek.
Foto: Indoor Friesland


Vanavond, voorafgaand aan de Grote Prijs van Indoor Friesland, gaan vijf grootheden uit de Nederlandse springsport onder leiding van Lammert Haanstra in gesprek over hun herinneringen aan het vroegere Indoor Friesland en over hun hoogte- en dieptepunten uit de sport. Het belooft een uniek gesprek te worden tussen mannen die stuk voor stuk heel veel hebben betekend voor de Nederlandse en mondiale springsport.

Warm hart
Het team van Indoor Friesland is trots en vereerd dat Franke Sloothaak, Jos Lansink, Johan Heins, Hans Horn en Jeroen Dubbeldam alle vijf positief hebben gereageerd op dit initiatief. De levende legendes dragen allen Indoor Friesland een warm hart toe en willen graag een bijdrage leveren aan een succesvolle terugkeer van het evenement in Leeuwarden.

Hans Horn heeft in 1967 nog meegedaan aan de eerste editie van het concours, Jos Lansink heeft er meerdere keren gereden, Johan Heins won er in 1974 de Grote Prijs, Franke Sloothaak deed dat in 1993 en Jeroen Dubbeldam won er de voorlopig laatste Grote Prijs in 2007.

Voorafgaand aan SLTN Grote Prijs
De levende legendes nemen plaats in de piste rond 19:30 uur, waarna om 20:00 uur de afsluitende SLTN Grote Prijs van Indoor Friesland begint. Zowel het ronde tafelgesprek als de SLTN Grote Prijs zijn live te volgen via Horse & Country.

Ga naar https://indoorfriesland.frl/tickets om te kijken of er nog toegangskaarten te koop zijn. Wees snel want het is bijna uitverkocht.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense, miepmier26, Pluksjaanvu, shanna_dw, WendyKtH, Zomer en 8 bezoekers