Indoor Friesland: Wie wordt kampioen KFPS stamboekhengst voor de sjees

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13264
Geregistreerd: 20-04-16

Indoor Friesland: Wie wordt kampioen KFPS stamboekhengst voor de sjees

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-22 17:13

Phryso
Sport

Afbeelding
Een Fries voor de sjees tijdens een ereronde op één van de vorige edities van
Indoor Friesland. Foto: Dees_Daan/Bokt Wiki


Vrijdag 21 oktober is het na 19 jaar weer zover: het kampioenschap KFPS stamboekhengst voor de sjees zal verreden worden op Indoor Friesland te Leeuwarden. Met vijf waardige deelnemers belooft het een spannende strijd te worden in een verder ook zeer aansprekend avondprogramma.

Friese avond
Het WTC in Leeuwarden staat in het weekend van 19 tot en met 22 oktober in het teken van het springen én tuigen tijdens Indoor Friesland. Vanzelfsprekend zullen ook Friese paarden in de baan verschijnen, in het bijzonder tijdens de ‘Friese avond’ op vrijdag 21 oktober. Naast het kampioenschap KFPS stamboekhengst voor de sjees, zullen ook het kampioenschap tweespannen voor de concourswagen en de Prijs der Besten verreden worden, vele shows te zien zijn en een zeer spectaculaire rubriek gesprongen worden.

Heinse 354
De deelnemers aan dit kampioenschap KFPS stamboekhengst voor de sjees staan garant voor een spectaculaire strijd. De kampioen van 2021, Rommert 498, zal proberen zijn titel te prolongeren maar heeft geduchte concurrentie in de vorm van Nane 492, Jurre 495, Siert 499 en Waander 512. De afgelopen jaren is het kampioenschap verschillende malen gewonnen door Eise 489 en Tsjalle 454. De laatste keer dat het kampioenschap tijdens Indoor Friesland werd verreden, was de titel voor Heinse 354, met Sybren Minkema aan de leidsels.

Klik hier voor de website van Indoor Friesland met het programma en de startlijsten.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bytespider en 6 bezoekers