Sixpacks en paarden schitteren voor het goede doel

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13754
Geregistreerd: 20-04-16

Sixpacks en paarden schitteren voor het goede doel

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-10-22 17:37

Persbericht Horse and Hunk
Algemeen

Afbeelding
Robin Sterk staat op de cover van de Horse and Hunk
kalender 2023. Foto: Nikki de Kerf


Steigerende paarden, gespierde bovenlichamen en zwoele blikken kijken recht in de camera. Dat zijn de hunks en paarden van de Horse and Hunk kalender 2023. Ze poseren met hun sixpacks op paarden voor het goede doel.

Knap en gespierd, dat zijn de twaalf uitverkoren mannen op de Horse and Hunk kalender 2023 absoluut. Tel daar nog maar even een flinke dosis lef bij op, want op de foto gaan met een paard van gemiddeld 600 kilo is niet niks. “Sommige modellen maken voor het eerst kennis met een paard, dat is altijd even wennen. Dan nemen we wat extra tijd voor de shoot zodat iedereen er wel ontspannen op staat. Ook hebben we dit jaar een aantal goede ruiters erbij, zoals John Tijssen. Dat zorgt dat je toffe actie foto’s kan maken!”, vertelt Fianne Imminga, eigenaar van Horse and Hunk.

Bekende sixpacks op de kalender
Een aantal bekende hunks staan er ook op de kalender. Op de cover kijkt hunk Robin Sterk, bekend van Ex on the Beach, je vol verlangen aan. Ook zie je het afgetrainde lichaam van Temptation Island Ramon Turba op de kalender.

Doe iets goeds!
De twaalf knappe mannen zetten zich belangeloos in voor het goede doel Brooke Hospital for Animals. Deze stichting zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. Die hulp is hard nodig want als het dier niet kan werken door bijvoorbeeld een wond, dan heeft het gezin ook geen inkomsten. De stichting zorgt dat het dier weer aan het werk kan en geeft voorlichting hoe de eigenaar het beste met zijn dier kan omgaan.

Meer mannen
De nieuwe kalender heeft een nieuw logo en een frisse look and feel gekregen. Na alweer 14 jaar werd het tijd voor verandering. De kalender is tot stand gekomen toen Fianne Imminga in het laatste jaar van de opleiding Hippische Bedrijfskunde een studentcompany moest oprichten. Met een aantal medestudenten bedacht ze toen de Horse and Hunk kalender. Zij vond dat er veel kalenders zijn met mooie vrouwen erop maar er zijn maar weinig kalenders met mooie mannen erop. Tijd voor verandering! “We deden een oproep voor knappe mannen en het liefst ook nog knappe mannen die kunnen paardrijden. We kregen meer dan 300 aanmeldingen. Gelukkig waren er genoeg vriendinnen die graag meehelpen met de selectie van de mannen”, vertelt Fianne lachend.


De hunks van de Horse and Hunkkalender 2023. Video: Marijke Beens

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 7September, Eva1975, eva92, Ginny135, Googlebot, haffiefreak, Henkje, Joesje, Kopmeeuw, Letje01, Loe_Loe, Mirjam79, Petra_O, Pieneappel, shannen6 en 22 bezoekers