BBB September 2022: twee teammies op break én een jubileum

Moderators: Essie73, Polly, xingridx, Firelight, Ladybird, Muiz, Mjetterd, NadjaNadja, ynskek

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14526
Geregistreerd: 20-04-16

BBB September 2022: twee teammies op break én een jubileum

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-10-22 14:23

*Bokt.nl
Community

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Ereprijs Fotografie/Bokt Wiki


"Herfst, herfst, wat heb je te koop? Duizend kilo bladeren op een hoop!" In menig kleuterklas leerde je dit liedje. Geen idee of het tegenwoordig nog aan de kinderen geleerd wordt, maar de herfst is nog altijd elk jaar aanwezig. Intussen zijn we in oktober aanbeland, en dus volop in dat seizoen. Terwijl de bladeren intussen verkleuren naar rood, geel of bruin, zijn er binnen het team ook twee kleurwisselingen geweest. Twee teammies hebben ons tijdelijk verlaten en zijn met break gegaan. Heel jammer, maar hopelijk zien we ze snel weer terug in het groen.

Sommige mensen vinden de herfst stom en saai, maar voor anderen heeft het iets feestelijks. Met dierendag en Halloween in het vooruitzicht zijn er toch ook wel bijzondere en feestelijke dagen op komst. Achter de schermen mochten we ook een feestje vieren: één van de moderators was alweer tien jaar teamlid! Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal, we hopen dat we jou nog vele jaren als teammie erbij mogen houden!

Wie er op break zijn gegaan en welke teammie het jubilerende feestvarken was? Dat, plus de top 3 van de NR en nog veel meer nieuws van achter de schermen, kun je nu lezen in het BoktBeheerBulletin, het BBB. Deze is te vinden op [FZ] [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin September 2022. Veel leesplezier en geniet van de herfst!

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: shanna_dw, WendyKtH en 11 bezoekers