WK Ermelo: Glamourdale en Hermès geven fantastische show

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14171
Geregistreerd: 20-04-16

WK Ermelo: Glamourdale en Hermès geven fantastische show

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-09-22 19:06

KWPN
Sport

Afbeelding
Dinja van Liere met Hermès. Foto: Aniek Molenaar Fotografie


De sfeer na de spannende finale voor vijfjarigen zat er al goed in toen de twee tophengsten van het KWPN in de baan kwamen. Zij werden gehuldigd voor hun fantastische verrichtingen op het WK in Herning. De twee geweldenaars stonden garant voor een geweldige show.

Zo verschillend als ze zijn, zo imponerend zijn ze allebei. De twee boegbeelden van de hedendaagse KWPN dressuurfokkerij lieten aan het internationale publiek nog maar een keer zien waarom zij eremetaal wonnen op het Wereldkampioenschap.

Dinja van Liere toonde de lichtvoetigheid van Hermès waarmee ze twee bronzen medailles won. Hij is in eigendom van Joop en Renate van Uytert en de familie Anker die allen aanwezig waren deze avond. Onder het toeziend oog van eigenaren Gertjan en Anne van Olst imponeerde krachtpatser Glamourdale weer met zijn grandioze galoppade onder Charlotte Fry. Ook de fokkers, de familie Rodenburg voor Glamourdale en de familie Gijsbers van Hermès waren aanwezig om te genieten van dit spektakel. Iedereen werd uitgebreid in een bloemetje gezet en bedankt voor hun bijdrage in dit mooie succes.

Na afloop kwamen de hengsten op een laatste middellijn zij-aan-zij in passage aan het publiek voorbij, goed voor een beste dosis kippenvel op deze prachtige nazomeravond!

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Animal, fransje23, Maanon_, Noblesse_, RavenIris, verootjoo en 10 bezoekers