Het BBB van juli is er, inclusief Flarum-update!

Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 27040
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Het BBB van juli is er, inclusief Flarum-update!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-08-22 21:51

*Bokt.nl
CommunityJuli is alweer voorbij, wat gaat de tijd toch snel. Intussen is het in heel Nederland zomervakantie en voor het grootste gedeelte ook bouwvakvakantie. Deze tijd is toch wel de rustigste tijd van het jaar voor veel mensen. Komkommertijd noemt men dat ook wel. Maar dat ligt hier op Bokt net even anders. Want afgelopen maand is er meer dan genoeg gebeurd binnen het team.

Zo is er naar aanleiding van een topic op FZ een nieuw topic op VN geopend. Hier kun je terecht met al je feedback richting de nieuwsredactie.

Ook merkten wij dat er toch nog een vraag was omtrent het aanpassen van je eigen berichten. Want ja, dat kan sinds kort ook op Bokt. Hoe dit zit lees je ook in dit BBB.

En de titel van dit VN-bericht verklapte het eigenlijk al: er is een update over Flarum! Bart heeft een heel uitgebreide post gemaakt waarin hij uitlegt hoe de stand van zaken is en waarom het helaas niet zo snel gaat als men wel zou willen. Jullie vroegen massaal om deze update, en hier is hij dan!

Dus zoek een lekker plekje op, zet hapje en drankje binnen bereik, surf naar het BBB inclusief Flarum-update op FZ en lees alles wat er afgelopen maand gebeurd is!

Wij wensen alle gebruikers een hele fijne zomer toe!

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
&if=1


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Blue_flower, Stelvio en 6 bezoekers