Ook internationale dressuur op Indoor Friesland

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13757
Geregistreerd: 20-04-16

Ook internationale dressuur op Indoor Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-07-22 19:41

Persbericht Indoor Friesland
Sport

Afbeelding
Het logo van Indoor Friesland.


De paardenwereld reageerde al verheugd op de terugkeer van de internationale springwedstrijd Indoor Friesland, maar nu heeft het bestuur besloten voorafgaand aan de springweek van 19 t/m 22 oktober ook een internationale dressuurwedstrijd te organiseren.

Van vrijdag 14 t/m zondag 16 oktober worden er Lichte en Zware Tour-wedstrijden uitgeschreven op CDI3*-niveau. Voor de nationale ruiters staat er een unieke teamwedstrijd op het programma, waarover in een later stadium meer informatie naar buiten gebracht zal worden. De wedstrijden worden afgewisseld met prachtige shows waarin uiteraard ook het Friese paard aan bod komt.

"We hebben hier en daar geluk met de internationale wedstrijdagenda. Veel ruiters willen hier graag naartoe", aldus dierenarts Waling Haytema, voorzitter van Indoor Friesland. "Er is een sfeer van opgetogenheid nu Indoor Friesland met dit fantastische programma weer op de kalender staat. Iedere paardenliefhebber, zeker die uit het noorden, wil erbij zijn. Er is voor ons als organisatie nog genoeg te doen, maar wij zetten met WTC Expo in Leeuwarden de schouders eronder. Met mooie sponsors, een enorm enthousiast team en een prachtig dressuur- en springprogramma gaan we ervan uit dat Indoor Friesland na vele jaren afwezigheid dit jaar weer een groot succes gaat worden."

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: DotBot, Suky, Vernon en 4 bezoekers