Achterhoeks Hippisch Festijn gaat niet door "Gebrek kennis nekt ons"

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13742
Geregistreerd: 20-04-16

Achterhoeks Hippisch Festijn gaat niet door "Gebrek kennis nekt ons"

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-07-22 19:30

Equnews.nl
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Ros Fotografie


Het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld gaat dit jaar niet door. De organisatie van het drukbezochte, internationale paardenevenement (10.000 bezoekers in 2021) heeft onvoldoende kennis in huis doordat sommige bestuursleden niet beschikbaar zijn.

Dit geldt zowel voor de voorbereiding op het evenement, dat van 15 tot en met 18 september zou zijn, als tijdens het festijn zelf.

Menno Koch, bestuurslid van het festijn, vindt het ontzettend jammer, maar benadrukt dat afgelasten de enige logische oplossing is. Om een internationaal hippisch festijn te kunnen organiseren moet namelijk aan heel veel regels van de nationale en internationale bond worden voldaan.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, of waar wij toestemming voor hebben om te gebruiken. Daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto met toestemming voor commercieel gebruik? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Cowgirl, Eefje_Sammy, goesju, lideli, Mnoonn, Nickee_ooe, Rubi_, Shinedown en 17 bezoekers