Webinar: Effecten van de stikstofplannen op de paardenhouderij in NL

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13724
Geregistreerd: 20-04-16

Webinar: Effecten van de stikstofplannen op de paardenhouderij in NL

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-07-22 14:16

KWPN.nl
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


De stikstofplannen van het kabinet hebben de afgelopen weken veel stof doen opwaaien bij boeren en ook paardenhouders. Er heerst veel onzekerheid over de gevolgen voor de agrarische en hippische bedrijven. Welke effecten hebben de stikstofplannen op bedrijven en hun omgeving? Kunnen ondernemers hun bedrijf in de toekomst nog wel voortzetten?

Webinar 20 juli 2022 om 20.00 uur
FNRS en LTO vakgroep paardenhouderij organiseren op woensdag 20 juli 2022 om 20.00 uur een webinar ‘Effecten van de stikstofplannen op de paardenhouderij’. In dit webinar gaan Haike Blaauw (directeur FNRS), Marieke Toonders (voorzitter LTO vakgroep paardenhouderij), Fonny van de Heijning (directeur Van Dun Advies) en Mark Heijmans (themacoördinator LTO Nederland) met elkaar in gesprek over deze stikstofplannen en de mogelijke gevolgen op de paardenhouderij.

In dit interactieve webinar vertellen zij wat er op dit moment speelt in Nederland. Wat betekenen de nieuwe stikstofplannen? Wat kan de sector (nog meer) verwachten? Maar belangrijkste: wat kan een paardenhouder op dit moment doen en hoe kan de sector zich hier verder op voorbereiden? En wat doen de FNRS en LTO op dit gebied voor paardenhouders?

Het webinar is toegankelijk voor iedereen. Tijdens het webinar is er voor FNRS- en LTO-leden de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze worden, waar mogelijk, tijdens het webinar behandeld. Het webinar is later terug te kijken voor FNRS- en LTO-leden.

Aanmelden webinar
Aanmelden voor het webinar kan via onderstaande link tot 20 juli aanstaande. Deelnemers ontvangen direct een bevestigingsmail met daarin de link naar het webinar.

Klik hier om te aan te melden.
Laatst bijgewerkt door JPitty op 09-07-22 14:26, in het totaal 1 keer bewerkt
Reden: Titel aangepast

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


prompter

Berichten: 10728
Geregistreerd: 28-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-07-22 14:19

Is dat niet wat voorbarig? Er zijn nog helemaal geen concrete plannen. Dan kun je het wel gaan hebben over mogelijke gevolgen, maar dat is pure speculatie. Het is trouwens webinar, niet webinair wat nu in de titel staat.

Extremely rare and Beyond Compare

SARINO

Berichten: 464
Geregistreerd: 06-07-12
Woonplaats: den helder

Re: Webinar: Effecten van de stikstofplannen op de paardenhouderij in NL

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-07-22 06:47

De sector hoort de vergunning al te hebben als de stal in een de buurt van een Natura 2000 gebied ligt . Laat het je aub goed uitleggen wat er nu gaande is en neem actie . Het gaat niet goed komen als iedereen nu blijft slapen en denkt dit treft mijn stalling niet.

Loretta
Berichten: 8640
Geregistreerd: 11-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-07-22 14:52

SARINO schreef:
De sector hoort de vergunning al te hebben als de stal in een de buurt van een Natura 2000 gebied ligt . Laat het je aub goed uitleggen wat er nu gaande is en neem actie . Het gaat niet goed komen als iedereen nu blijft slapen en denkt dit treft mijn stalling niet.


Veel paardenmensen zijn ongelooflijk naief. Veel mensen zien echt niet waar de overheid mee bezig is. Het gaat allemaal veel en veel verder dan alleen de boeren.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers