Het BBB van juni 2022 is nu te lezen!

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 26237
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Het BBB van juni 2022 is nu te lezen!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-07-22 22:22

Bokt.nl
CommunityDe zomer is in volle gang. Het zonnetje lacht en dus gaan we massaal naar buiten. We hebben les in de buitenmanege, maken een heerlijke strandrit, gaan zwemmen in de recreatieplas in de buurt of halen te paard een ijsje bij de ijssalon in het dorp. De examens zijn voor de meesten achter de rug ende zomervakantie staat voor de deur. Lekker even niet naar school of werk en lekker ontspannen. Relaxen op een ligstoel, voetjes in de zee of het zwembad, hapje en drankje bij de hand, niets meer aan doen!

Terwijl jullie genieten, gaat achter de schermen op Bokt het werk gewoon door. Want Bokt is (een technisch hikje daargelaten) 24/7 bereikbaar voor iedereen die informatie wil vinden of vragen heeft over paarden. Ook afgelopen maand is er achter de schermen weer genoeg gebeurd. Zo was er een moderator die een 15-jarig jubileum mocht vieren en weten jullie welk bericht op VN het meest gelezen werd? Dat alles en nog veel meer lees je in een kakelvers BBB, nu te vinden op FZ: [FZ] [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin Juni 2022. Veel leesplezier en alvast een fijne vakantie!

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
&if=1


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: DDD3, diemth, DogWords, DotBot, manic, Ptl4ever, SemrushBot en 12 bezoekers