Xtreme Trail Empe stopt per 1 september 2022

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 23924
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Xtreme Trail Empe stopt per 1 september 2022

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-06-22 16:41

Bokt.nl
Algemeen
Ingezonden door Onali

Afbeelding
Foto: screenshot van de FB van Xtreme Trail


Xtreme Trail in Empe gaat stoppen. Eind april 2021 opende de Xtreme Trail zijn deuren. Door de Extreme Mountain Trail belevenis met boomstronken, water en zelfs een tunnel kon je een (betere) vertrouwensband opbouwen met je paard of pony. Alle ruiters en hun paarden of pony’s konden er terecht, ongeacht de discipline of ras.

Helaas is eigenaresse Monique vorig jaar ernstig gewond geraakt bij een ongeval. Hier heeft zij hersenletsel aan over gehouden. In de periode die volgde hebben een heleboel mensen in hun omgeving geholpen om alles draaiende te houden, dit deden zij met veel inzet. Ze waren erop gericht om alles goed te laten komen. Het herstel van Monique is eerste prioriteit. De omstandigheden waren echter niet optimaal. Zij woont op het terrein van de Xtreme Trail en daardoor kon zij niet ontkomen aan de activiteiten daar en de bijbehorende organisatorische druk. Deze situatie stond het herstel erg in de weg. Daarom is het huis verkocht, en dat in inclusief het landgoed en de Trail. Daarmee stoppen dus ook de activiteiten van Xtreme Trail per 1 september. De boekingen die er nog staan voor juli en augustus gaan nog wel door, maar nieuwe boekingen maken is niet meer mogelijk.

Op hun FB laten de eigenaren weten:
“We hebben een bericht dat niet fijn is om te brengen. Xtreme Trail in Empe gaat stoppen met haar activiteiten. We weten dat we daar veel mensen mee teleurstellen, maar er is geen andere mogelijkheid.
Misschien bij u bekend, misschien ook niet: Monique, de eigenaar van Extreme Trail heeft vorig jaar een ongeluk gehad met hersenletsel als gevolg.

In de periode daarna hebben vele mensen in de directe omgeving van Monique geholpen om het bedrijf zo goed als mogelijk te laten draaien. Met veel inzet en helemaal gericht om het goed te laten komen. Daar zijn we hen ook oprecht dankbaar voor. Het bedrijf heeft ook veel potentie en kan ook goed draaien als alle omstandigheden optimaal zijn.

Helaas zijn de omstandigheden niet optimaal. Het herstel dat Monique moet doorlopen vraagt de eerste prioriteit. Op het grote terrein wonen betekent dat ze niet aan de bedrijfsactiviteiten en de daarbij behorende organisatorische druk kan ontkomen. Dit leidt tot een situatie die het herstel in de weg staat. Dat betekent dat de optie die overblijft is het huis te verkopen. Dat is inclusief het landgoed en de trail en daarmee stoppen dan ook de activiteiten van Xtreme Trail. Dat is pijnlijk en moeilijk voor Monique, maar ook voor alle mensen die er nauw bij betrokken zijn. De mogelijkheid om te boeken stopt per direct. De boekingen die tot nu toe in juli en augustus zijn gedaan gaan wel gewoon door. Per 1 september stoppen de activiteiten. In de komende periode gaan we de zaken zo goed mogelijk afhandelen.”

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
&if=1


Jorex

Berichten: 9680
Geregistreerd: 18-05-12
Woonplaats: inmiddels in dr88

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-22 17:09

Nog heel veel beterschap voor Monique. Ik hoop zo dat het terrein wordt overgenomen door iemand die het bedrijf wil voortzetten. Het is voor ons de enige Xtreme trail locatie die met de trailer te doen is qua afstand. Vooral Jorie heeft er echt van leren nadenken. Jorie op 1 vd bruggen (dit was in januari dus vandaar de winteroutfit van mij):
Afbeelding

Alex en Jorie <3

Macs

Berichten: 7544
Geregistreerd: 19-06-09

Re: Xtreme Trail Empe stopt per 1 september 2022

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-22 17:43

Echt ontzettend jammer. Hopelijk wil iemand met dezelfde visie het overnemen. Een fantastische plek en heel gastvrij. Ik had graag nog een terug gekomen maar dat kan dus voorlopig niet meer ;(
Alle sterkte in het herstel voor Monique, dat natuurlijk voorop!

Maks :+:

Raineri
Berichten: 5976
Geregistreerd: 21-02-11

Re: Xtreme Trail Empe stopt per 1 september 2022

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-22 17:47

Wat ontzettend jammer! Was toevallig van de week aan het kijken wanneer ik kon langskomen

Cellulitis is top. Altijd een poffertjespan bij de hand.

eilleen333

Berichten: 12768
Geregistreerd: 29-10-05
Woonplaats: Zwolle

Re: Xtreme Trail Empe stopt per 1 september 2022

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-22 22:04

Wat ontzettend sneu. Heb je zo lang gebouwd en dan moet het zo lopen. Het is een prachtig park zo, en het is jammer dat Monique er zelf ook niet meer van heeft kunnen genieten. Heel veel sterkte met deze beslissing!

<3Mone-Mesia van 't Witteveen <3
https://www.vet-service.nl Paardentandarts/ paardendierenarts aan huis
https://www.willowranchsanctuary.com/

karrij
Berichten: 1003
Geregistreerd: 13-04-21

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-22 05:43

vreselijk zeg, op deze manier je droom in duigen te zien vallen, sterkte voor alle betrokkenen.

Linnie050

Berichten: 11719
Geregistreerd: 20-04-11
Woonplaats: Gelderland de veluwe

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-22 06:05

Wat ontzettend verdrietig.
Een droom die in duigen is gevallen.

Heel veel sterkte en hoop dat haar herstel goed verloopt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ardanwan, Bytespider, Schildpaddd, Ubermetrics, VosjeN en 24 bezoekers