Horse Event maakt het programma bekend

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14199
Geregistreerd: 20-04-16

Horse Event maakt het programma bekend

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-06-22 15:30

Persbericht Horse Event
Algemeen

Afbeelding
In 2019 gaf Vincent Liberator op HE een show met zijn schimmels.
Foto: Aniek Molenaar Fotografie


Het klinkt veelbelovend, maar we hebben echt het meest veelzijdige programma ooit voor je in petto op Horse Event. Door splitsing in twee weekenden, Horse Event Youth (11-12 september) en Horse Event Pro (17-18 september), kunnen we het programma namelijk nóg beter op maat samenstellen.

Waar de jeugdige paardenfan tot nu toe vooral was aangewezen op de Show Piste en de Paardenpraat Stage, zijn in het Youth-weekend nu ook de Sport Piste en de Recreatie Piste volledig afgestemd op de interesses van deze groep. In het Pro-weekend worden voor fanatieke paardensporters en enthousiaste recreatieruiters de Instructie Piste en het Kennishuis als nieuwe onderdelen toegevoegd. Verder zijn er in het promodorp meer dan 100 stands met focus op Youth in het eerste weekend en op Pro in het tweede weekend.

In de wisselende area's per weekend is het volgende te zien:

Horse Event Youth
Tijdens Horse Event Youth zorgen shows met sprookjespaarden en spectaculaire stunts voor een adembenemend schouwspel in de SHOW PISTE. Als ambitieuze jeugdruiter kun je je hart ophalen in de SPORT PISTE. De grote disciplines zoals dressuur, eventing en springen komen aan bod, maar ook de wat onbekendere sporten zoals Equitaton en Western Riding. De RECREATIE PISTE is tijdens Horse Event Youth het domein van de bekendste horsefluencers van dit moment. Zij laten je zien hoe je op een verantwoorde manier ‘lol met je knol’ kunt maken. Zonder PAARDENPRAAT STAGE is Horse Event Youth natuurlijk niet compleet. Op dit gezellige podium worden de gehele dag door toffe Q&A’s gepresenteerd.

Horse Event Pro
Het oplossen van rijtechnische problemen en het voorkomen van blessures en revalidatie van een sportpaard, deze en nog veel meer onderwerpen worden behandeld in de INSTRUCTIE PISTE tijdens Horse Event Pro. Als paardensporter kun je je hart ophalen in de SPORT PISTE, waar nationale en internationale topruiters en toptrainers hun visie delen. In de RECREATIE PISTE vind je een breed scala aan clinics en workshops over onderwerpen als houding en zit, trailerladen en grondwerk met je paard. Sommige thema’s behoeven net wat meer theoretische uitleg, daarvoor is het KENNISHUIS ingericht tijdens Horse Event Pro.

Het volledige programma kun je hier bekijken.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BLEXBot, herr_balou, Jet, mala26 en 24 bezoekers