Twaalf KWPN springhengsten ingeschreven

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 101616
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Twaalf KWPN springhengsten ingeschreven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-05-22 16:25

KWPN
Fokkerij

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


Het verrichtingsonderzoek heeft twaalf nieuwe springhengsten opgeleverd. Met 84,5 punten behaalde Oslo (v.Côte de Zélande Delta Mossel Z) de hoogste score in deze voorjaarstest.

Negen driejarige, drie vierjarige en één zesjarige springhengst hebben zojuist in Ermelo hun dekbrevet in ontvangst kunnen nemen. Elf van de twaalf kersverse KWPN-goedgekeurde hengsten namen vanochtend deel aan de eindpresentatie, de twaalfde was op deze slotdag niet fit maar had wel alle officiële beoordeling met glans doorstaan. Deze Conthargos-zoon Orleans VDL (uit Happy Days Z van Heartbreaker, fokker Johan Thijs uit Opoeteren) van de VDL Stud was met een puntentotaal van 82 één van de zeven hengsten met een score van minimaal 80 punten.

De driejarige Oslo (Côte de Zélande Delta Mossel Z uit Kelvira elite IBOP-spr D-OC van Chaman) van fokker M. van Heel en mede-geregistreerde Joop van Uytert slaagde met negens voor reflexen en techniek, waarmee hij uitkwam op 84,5 punten. Naast de uit een volle zus van de Olympische hengst Hardrock Z gefokte Conthargos-zoon Orleans kwam ook de via de KWPN Select Sale geveilde Outlaw (Manchester van ’t Paradijs uit Zwinulana sport-spr van Phin Phin, fokker J.H. Lambers uit Emmen) van RS Showjumping en Denis Lynch uit op 82 punten. Met precies 80 punten zijn goedgekeurd Ocala Z.G. (Cornet Obolensky uit Elanoir ZG van Diamant de Semilly, fokker W.M.M. Zegers uit Reek) van Stal Hendrix en Peter Francken, Ovinio (Ipsthar uit Kovinia van Vigo d’Arsouilles) van fokker Geert Moerings en de zesjarige, via de Blom Cup aangewezen Four Seasons (For Pleasure uit C-Flower Z van Cassini II, fokker E.A.C. BV uit Weert) van Kees van den Oetelaar, Roelof Bril en Team Nijhof.

❤️ Elizabeth Olsen ❤️ Scarlet Witch ❤️
KLIK --> Volg mijn verhuizing naar een nieuwbouw woning!
Bestelpagina Equiday 13 april 2024 --> https://marliestrapfotografie.pixieset. ... april2024/


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Cerosa, Clmr, Dees, Esplen, gerlindie, Jaimy_Liam, Mariett, MissMarije, Noukie, rocky_1995, Setteli, soesie, Wings_love en 56 bezoekers