KWPN hengst Indigro verkocht naar Engeland

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 101659
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

KWPN hengst Indigro verkocht naar Engeland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-05-22 19:48

Eurodressage
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


Edward Gal's nieuwste Grand Prix paard Indigro heeft zijn stal al verlaten. De 9-jarige is verkocht naar Engeland.

Indigro is een in 2013 geboren Nederlandse KWPN hengst van Negro uit Pralina (v. Jazz x Ulft). Hij is gefokt door J. Deenen.

Brouwer, Janssen, Sekreve, Gal
Indigro was eerst in eigendom van Joop van Uytert en de Indonesische Titan Wilaras en werd in 2016 goedgekeurd op de KWPN Hengstenkeuring en werd in 2016 vierde in het KWPN Najaarshengstenverrichtingsonderzoek met 81,5 punten.

In 2017 verkreeg Wilaras het volledige eigendom van de hengst. Kirsten Brouwer eindigde met Indigro op de 12e plaats in de Pavo Cup Finale van 2017. Danique Janssen bracht hem uit in het KWPN Hengstencompetitie circuit 2017-2018.

In 2019 is de hengst in een uitverkoop verkocht aan Rom Vermunt en Harld Bruinier. Onder Jennifer Sekreve kwam hij uit in het 2019-2020 KWPN Hengstencompetitie circuit en won in februari 2020 de Nederlandse Winterkampioenschappen 2020 op Medium niveau. In oktober 2020 verhuisde Indigro naar het erf van Edward Gal die hem opleidde tot Grand Prix niveau.

Verkocht naar het Verenigd Koninkrijk
Horses.nl meldde dat Indigro is verkocht aan de Britten Max en Tatiana Skillman.

Andrew Gould maakte afgelopen weekend zijn wedstrijddebuut op de nationale wedstrijd in Hickstead, waar ze tweede werden in de Intermediaire II met 72,500%.

"Dit was een last minute beslissing om naar Hickstead te gaan voor onze eerste show samen, en wat een geweldige ervaring was het, kon niet gelukkiger zijn met het gevoel dat hij me gaf in de arena. Kreeg zelfs een 10 voor zijn passage," schreef Gould.

De Skillmans zijn ook eigenaar van Gould's Genie (v. Zhivago x Sandro Hit), terwijl Tatiana zelf rijdt en de afgelopen drie jaar Essien (v. Wynton x Houston) en Erano (v. Vivaldi x Cabochon) op concours heeft gebracht. Het echtpaar runt een groothandel in machines voor de mijnbouw, de bouw en de weg- en waterbouw en heeft een voorliefde voor haar paarden.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, of waar wij toestemming voor hebben om te gebruiken. Daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto met toestemming voor commercieel gebruik? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Afbeelding

❤️ Elizabeth Olsen ❤️ Scarlet Witch ❤️
KLIK --> Volg mijn verhuizing naar een nieuwbouw woning!
Bestelpagina Equiday 13 april 2024 --> https://marliestrapfotografie.pixieset. ... april2024/


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 996981, _mobo_, Amber_anne, Dammie, ellepel, Marion_, nick_en_ik, Renkle, Steppe, sterregoud, Tazzey, Thrive, Vagabondo, Xandyandme en 70 bezoekers