Hindernislopers dagen olympisch kampioenen uit tijdens CHIO Aken

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 26566
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Hindernislopers dagen olympisch kampioenen uit tijdens CHIO Aken

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-05-22 20:52

CHIO aachen.de
Sport

Afbeelding
Ingrid Klimke en SAP Asha P tijdens Military Boekelo in 2019.
Foto: Libby Law Photography/ FEI/ Flickr


Het ultieme duel tijdens de openingsceremonie van het CHIO Aken: Ingrid Klimke en Julia Krajewski nemen het op tegen professionele hindernislopers en het afscheid van Isabell Werths Bella Rose.

Mensen of paarden? Twee benen of vier? Wie is sneller? “Mensen!” roepen de hindernislopers. “Paarden!” roepen Ingrid Klimke en Julia Krajewski. De twee olympisch kampioenes willen het zeker weten en dagen twee van de beste hindernislopers uit – live tijdens de opningsceremonie van het CHIO Aken, op 28 juni ’s avonds. Wie overwint de hindernissen het snelste? Paard en amazone of de hindernislopers? Deze vraag is overigens niet zo makkelijk te beantwoorden als dat hij klinkt. Want in het verleden hebben de paard/ amazone combinaties niet altijd deze snelle race gewonnen. Echter, iedereen die bekend is met de ambities van Ingrid Klimke en Julia Krajewski weet dat deze twee snelle amazones altijd willen winnen, tegen elke prijs. En met de support van tienduizenden toeschouwers die achter hen staan, kunnen ze de overwinning in wat waarschijnlijk de meest uitzonderlijke race van het jaar wordt, al ruiken.

Het zal er een stuk ontspannener aan toe gaan op het moment dat de derde olympisch kampioene Isabell Werth het hoofdstadion in komt rijden. De officiële pensionering van haar “soulmate”, het paard Bella Rose, is pas op vrijdagavond 1 juli tijdens een feestelijk gala in het Deutsche Bank stadion. Maar de combinatie zal ook “vaarwel” komen zeggen tegen het publiek in Aken tijdens de openingsceremonie.

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
&if=1


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amazonbot, Doppers, Gaby, xColorCross en 10 bezoekers