Westfort Hengstencompetitie Tuigpaard 2022

Moderators: Essie73, Polly, xingridx, Firelight, Ladybird, Muiz, Mjetterd, NadjaNadja, ynskek

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 103142
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Westfort Hengstencompetitie Tuigpaard 2022

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-05-22 17:54

KWPN
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie[/url]


Ook dit jaar strijden de goedgekeurde tuigpaardhengsten om de winst in de hengstencompetities. De data van de competitiewedstrijden zijn als volgt:

  • 23-07-2022 Waalwijk
  • 01-08-2022 Opmeer
  • 13-08-2022 Ermelo (Nationale Tuigpaarden Dag)
  • 27-08-2022 Exloo
  • 03-09-2022 Houten (finale)

De hengstencompetities bieden fokkers en andere geïnteresseerden een prachtige gelegenheid om de jonge goedgekeurde KWPN-hengsten in actie te zien. De competities hebben ten doel inzicht te geven in de capaciteiten van de hengsten in de sport.

KWPN-goedgekeurde hengsten dienen, indien zij als driejarige worden goedgekeurd, binnen drie jaar na goedkeuring ten minste twee jaar in de sport te worden uitgebracht. Indien zij als vierjarige worden goedgekeurd, geldt dat zij binnen twee jaar na goedkeuring ten minste twee jaar in de sport moeten worden uitgebracht.

De drie- en vierjarige hengsten dienen deel te nemen aan de door het Algemeen Bestuur aan te wijzen competities of klassen tussen leeftijdsgenoten. Voor de reguliere hengstencompetitie 2022 geldt een deelnameverplichting aan vier wedstrijden én aan de finale. De eindstand wordt bepaald door de plaatsingspunten behaald in de finale op te tellen bij de plaatsingspunten van de drie beste competitiewedstrijden. Inschrijving voor de competitiewedstrijden vindt plaats via de website van de Vereniging van Eigenaren en Rijders van Tuigpaarden (VERT).

Indien niet aan de verplichting tot deelname wordt voldaan, kan de hengst op voordracht van de hengstenkeuringscommissie op wacht worden gezet. Wanneer een hengst op latere leeftijd wordt goedgekeurd, zal de hengstenkeuringscommissie per situatie beoordelen of er nog aan de hengstencompetitie of een andere klasse voldaan dient te worden en in welke vorm.

❤️ Elizabeth Olsen ❤️ Scarlet Witch ❤️
KLIK --> Volg mijn verhuizing naar een nieuwbouw woning!
Ik zoek een kantoorbaan voor 36/40 uur in de omgeving van Achterveld. Max 30 min reizen. Geen opleiding/ervaring maar wel motivatie om te leren en opleidingen te doen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: babzzz, Mieke, ViveChopin07 en 10 bezoekers