Laura Luyten Belgisch Kampioene Dressuur bij de U25-ruiters

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13742
Geregistreerd: 20-04-16

Laura Luyten Belgisch Kampioene Dressuur bij de U25-ruiters

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-05-22 19:06

Equnews.be
Sport

Afbeelding
Nico Nyssen, hier met Mister U.S., wist met Farrington het dagklassement op het BK
te winnen en werd uiteindelijk 2e in het eindklassement.
Foto: Aniek Molenaar Fotografie


In het Azelhof in Lier werd gistermiddag bekend wie de Belgisch Kampioen Dressuur in de U25-rubriek werd. Na het derde onderdeel was het uiteindelijk Laura Luyten die in het eindklassement helemaal bovenaan pronkte. Nico Nyssen en Suraya Hendrikx vervolledigden het podium. Liezel Everars schitterde met de gouden medaille op het BK voor pony's. Emilie Herweyers en Anna Peeters vergezelden haar op het podium!

Laura Luyten en J2l Lamborghini verzekerden zich van de titel Belgisch Kampioen met een score van 75,785% in het laatste onderdeel. In het dagklassement eindigde ze hiermee tweede. Nico Nyssen en Farrington eindigden helemaal bovenaan in het dagklassement en dat verzekerde hem met een totaal van 76,740% op zondag het zilver in de eindranking. Suraya Hendrikx en Black Beauty noteerden gisteren 72,490% en namen genoegen met het brons in het eindklassement van dit BK. Ook in het dagklassement noteerden ze een derde plaats op zondag.

Klik hier voor de resultaten van het eindklassement.

Klik hier voor de resultaten van het dagklassement.

Liezel Everars en Fs Capelli De Niro (v. Fs Capelli De Niro) kroonden zich gisteren tot de Belgische Kampioenen bij de Pony's! Met een mooie score van 78,370% in het derde onderdeel sleepten ze het goud binnen. Emilie Herweyers en LeSch La Perla-Kampioenschapspony (v. Dalai) verzekerden het zilver met een score van 76,485% in het laatste onderdeel. Anna Peeters vulde de top drie aan met Balotelli 2 (v. Benetton S) en 76,485%. De top drie in het eindklassement zag er exact hetzelfde uit als die van het dagklassement op zondag.

Klik hier voor de resultaten van het eindklassement.

Klik hier voor de resultaten van het dagklassement.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Akshay, Annefleur200, Celine1996, Eve_16, Knuffeldier, MightyMike, MyWishMax, Sanne_zepp, Sewri, Wopkebrok en 34 bezoekers