Gerritsen stopt als voorzitter technische commissie para-dressuur

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14203
Geregistreerd: 20-04-16

Gerritsen stopt als voorzitter technische commissie para-dressuur

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-05-22 19:22

KNHS.nl
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


Afgelopen week zat Hanneke Gerritsen voor de laatste keer de vergadering van de technische commissie Para-dressuur voor. Sinds 2014 bekleedde ze die functie. Bij haar afscheid ontving ze uit handen van Iris Boelhouwer, directeur topsport, een fraaie bos bloemen.

Hanneke Gerritsen zet zich vol in voor de sport en heeft aan de wieg gestaan van de integratie Para Sport bij KNHS. Per 1 januari 2008 heeft de KNHS de verantwoordelijkheid voor paardensporters met een lichamelijke beperking overgenomen van NebasNsg.

Naast de voorzittersrol die ze de laatste acht jaar bekleedde heeft Gerritsen nog vele bestuursfuncties vervuld, nationaal en internationaal bij de wereldpaardensportbond FEI. Ook als official heeft ze naam gemaakt. Nationaal jureerde ze op zware tour-niveau was uiteraard jurylid para-dressuur. Daarnaast was ze een gewaardeerd internationaal jurylid, was bij de FEI technisch gedelegeerde en steward voor de para-dressuur.

In die laatste rol was ze betrokken bij vier paralympische spelen. In Peking en Rio de Janeiro was ze jurylid en in Londen en vorig jaar in Tokio vervulde Hanneke Gerritsen de rol van technical delegate. Ze jureerde op twee WK’s en op twee EK’s para-dressuur.

Haar ervaring heeft ze jaren ingezet bij de opleiding en bijscholing van (para)dressuurjuryleden en uiteraard als voorzitter van de technische commissie para-dressuur.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel of waar wij toestemming voor hebben om te gebruiken. Daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto met toestemming voor commercieel gebruik? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Annefleur200, BLEXBot, Casca, jitskenienke, L_iek, Latinnnn, Megane, Moonlight17, nonnekee, RanjaRietje en 18 bezoekers