Laura Luyten & Amber Van Den Steen winnen op BK dressuur Azelhof

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13724
Geregistreerd: 20-04-16

Laura Luyten & Amber Van Den Steen winnen op BK dressuur Azelhof

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-05-22 08:52

Equnews
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: © Richard Juilliart/FEI.


Het Azelhof in Lier stond ook vrijdag weer in het teken van het Belgisch Kampioenschap dressuur. Zowel de jeugd als de senioren komen er aan de start. Vandaag waren er BK proeven voor Pony's, Junioren, Children, Young Riders en U25-ruiters.

BK U25 - Grand Prix
In de Grand Prix voor U25-ruiters ging de winst naar Laura Luyten. Samen met J2L Lamborghini (v. Bravour B) behaalde ze een mooie score van 70,359%. Zo bleven ze Nico Nyssen en Farrington (v. Jazz) voor, die tweede werden met een score van 68% voor. Suraya Hendrikx vervolledigde met Dear Friend 2 (v. Danone 1) de top drie.

BK Young Riders - Individual Test
Bij de Young Riders ging de overwinning naar Amber Van Den Steen. Met Fame (v. Ampere) behaalde ze de hoge score van 74,647%. Jette De Jong reed Heavenly Charming (v. Charmeur) naar de tweede plaats met 70,912%. Op drie kregen we Karoline Sofie Vestergaard en Junior Hit (v. Sandro Hit).

BK Children - Preliminary Test B
Amber Hennes won de proef bij de Children. Dat deed ze met Allegro v/h Trichelhof (v. Apache). Samen scoorden ze een mooie 74,107%. Voor Chloë Cleymans en Jondonderry (v. Londonerry) was er een tweede plaats met 70,482%. Axelle Andries nam met Double G (v. FS Don't Worry) de derde plaats voor haar rekening.

BK Junioren - Individual Test
Bij de Junioren was het Jette De Jong die kon winnen. Met Indini (v. Chippendale) behaalde ze 71,559%. Zo bleven ze Aude Verheecke en Frapant (v. Vivaldi) voor, die tweede werden met 69,029%. De top drie werd vervolledigd door Clara Collard en Escape (v. Tuschinksi).

BK Pony's - Team Test
Tot slot kwamen ook de pony's in actie. Fs Capelli De Niro (v. FS Champion de Luxe) behaalde samen met zijn amazone Liezel Everars de winnende score van 73,628%. Zo bleven ze nipt Emilie Herweyers en LeSch La Perla (v. FS Chambertin) voor, die tweede werden met 72,657%. Voor Anna Peeters en Balotelli 2 (v. Benetton S) was er een derde plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: diemth, Esther, Fayyah19, pillow, Poosje81, Selima en 14 bezoekers