NK Children: goud voor Sophie van Norel

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13720
Geregistreerd: 20-04-16

NK Children: goud voor Sophie van Norel

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-05-22 17:06

KNHS
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: FEI/Richard Juilliart.


Nadat Sophie van Norel in het eerste onderdeel tweede werd, ging er vandaag een flinke schep bovenop. Met Itrina (v. Glock's Dream Boy N.O.P.) won ze het tweede onderdeel met de topscore van 78,014%, en daarmee de gouden medaille. Het zilver ging naar Isabella Karajkovic en Sophie Evers kreeg het brons omgehangen.

“Gisteren liep Itrina wel fijn alleen was ze wat minder goed aan mijn been. Maar vandaag liep ze echt heel fijn. Dat zag je ook wel aan de score”, vertelt de stralende kampioene.

De veertienjarige Sophie behaalde eerder dit jaar ook internationaal al fraaie successen met Itrina. “Ik hoopte goed te rijden, maar ik had niet verwacht hier Nederlands kampioen te worden. Het voelt heel goed.”

Zilver en brons
Isabella Karajkovic won met Wert’s Snowflake (v. Casino Royale K WE) gisteren het eerste onderdeel met 77,150%. Vandaag werd het duo tweede met 75,898%. Dat betekende in het kampioenschap de zilveren medaille. Na haar vierde plaats met 74,300% in het eerste onderdeel, klom Sophie Evers met Beaumonde (v. United) vandaag op naar de derde plaats met 74,722% en won het brons.

Uitslag tweede onderdeel
Uitslag kampioenschap

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amazonbot, fransje23, Lielle, maitestar23, Mandy73_unes, OmgiliBot, RianneH en 16 bezoekers