Leopold v. Asten moet Ugo Berrittella voorlaten in 2* 1.35m Opglabbeek

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13742
Geregistreerd: 20-04-16

Leopold v. Asten moet Ugo Berrittella voorlaten in 2* 1.35m Opglabbeek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-04-22 16:40

Equnews.nl
Sport

Afbeelding
Leopold van Asten, hier tijdens TDM 2022 op
VDL Groep Hutch, wist met VDL Groep Victoria een
tweede prijs te winnen in de 2* 1.35m in Opglabbeek.
Foto: Marlies Trap Fotografie


In het Sentower Park in Opglabbeek is er een nieuwe week van de Easter Tour van start gegaan gisteren. De Nederlandse springruiters lieten al gelijk van zich horen in verschillende rubrieken. Zo verzekerde Leopold van Asten zilver in de 2* rubriek en sprong Noëlle van der Velde in de spotlights tijdens de Youngster Tour proeven.

In de CSI2* 1.35m proef zorgde Leopold van Asten voor sterke Nederlandse verdediging. De winst was er voor de Belgische Ugo Berrittella en Capuera (v. Conrad) die finishten in 29,27 seconden. Hiermee waren ze Leopold van Asten en VDL Groep Victoria (v. DO Spiritivo) te snel af. Zij stopten de klok op 30,66 seconden. Martin Fink en Colleen (v. Cup Cooper) vervolledigden de top drie met een tijd van 31,39 seconden.

Petronella Andersson (Opaline de W&S) eindigde vierde. Dries van der Linden (Inero Z) zorgde voor nog vijfde plek.

Noëlle van der Velde in topvorm op Belgische bodem
In de Youngster Tour rubriek voor de zesjarige paarden kregen de ruiters een twee fasen special proef voorgeschoteld over de hoogte van 1.20m. Maartje Verberckmoes mocht er een volledig Belgisch podium leiden. In het zadel van Lamira ES (v. Golden Dreams) noteerde ze de winnende tijd van 33,27 seconden. Guy Janssens volgde op twee met Energy Van'T Breezerhof Z (v. Emerald Van'T Ruytershof) in 33,65 seconden. Stephanie Andries en Layla Ludine (v. Eldorado van de Zeshoek TN) werd derde en finishte in 34,58 seconden.

Ugo Berrittella en Galaxie d'Ellipse (v. Tangelo van de Zuuthoeve) werd vierde. Noëlle van der Velde zorgde voor de beste Nederlandse prestatie en volgde met Legend O (v. Glasgow vh Merelsnest) op de vijfde plek.

Daarnaast zorgde Noëlle (Le Chic O) ook nog voor een andere klassering in deze rubriek met een elfde plek.

Tot slot sprong Noëlle van der Velde (Parfait Vd Bisschop) ook bij de zeven- en achtjarige paarden in de kijker door zich als veertiende te klasseren.

Klik hier voor de resultaten.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AmenteC, Googlebot, Mediatoolkitbot, Mira283, Nieuwsredactie, Polarize, Rijsa, Shettepret, Toushie, U2andI en 14 bezoekers