De 55e Kastelentocht Doorn gaat door

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13986
Geregistreerd: 20-04-16

De 55e Kastelentocht Doorn gaat door

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-04-22 17:21

Hoefnet
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Mabon/Bokt Wiki.


De Kastelentocht in Doorn gaat deze zomer definitief door. Dat is afgelopen week door de werkgroep Kastelentocht en het bestuur van Vereniging de Stichtse Aanspanning besloten. Het minimum aantal deelnemers is bereikt. Daarom zal op zondag 21 augustus de 55e editie van deze bekende rijtour plaatsvinden. De organisatie laat weten: “Goed nieuws! Niet alleen voor ons als organisatie, maar vooral ook voor alle liefhebbers van traditionele aanspanningen, de rijders en hun gasten en natuurlijk onze enthousiaste toeschouwers. We hopen er een prachtige jubileumeditie van te kunnen maken.”

Inschrijven kan nog steeds. De rit is voor authentieke aanspanningen. De organisatie nodigt rijders van harte uit om mee te doen, want: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.” De inschrijfformulieren vind je op de website van de Stichtse Aanspanning.

Zoals voorheen is het historische Huis Doorn aan de Langbroekerweg weer het centrale vertrek- en aankomstpunt. De rit wordt daar afgesloten met een defilé.

Meer informatie op de website van de Kastelentocht.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 47 bezoekers