Manege De Vossenbos gerenoveerd

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13324
Geregistreerd: 20-04-16

Manege De Vossenbos gerenoveerd

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-04-22 09:08

Twente FM
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie.


WIERDEN – De organisatie van het CSI Outdoor Wierden en het Dutch Youngster Festival zijn de afgelopen weken bezig geweest met de renovatie van de wedstrijdaccommodaties van manege De Vossenbos in Hoge Hexel.

De renovatie van deze accommodaties is een logisch vervolg, nadat de KNHS de O-status van het Dutch Youngster Festival heeft overgedragen aan CH de Wolden in Veeningen. Dat het Dutch Youngster Festival haar O-status kwijt is, betekent dat de traditionele landenwedstrijden voor jeugdteams dit jaar en volgend jaar niet plaatsvinden bij manege De Vossenbos. Door de renovatie hoopt de organisatie haar O-status weer terug te krijgen, zodat daarna de landenwedstrijden wel weer plaats kunnen vinden op manege De Vossenbos.

Twee keer zo groot én nieuwe all weather-bodem
Voor het buitenseizoen zijn de terreinen gerenoveerd op de manege. "De inrijpiste, de warming-up arena was aan vervanging toe. Het terrein was namelijk versleten", aldus Ruben Hofman, voorzitter van Stichting DYF. De tweede warming-up arena is ook gerenoveerd. "De warming-up arena achter de inrijpiste hebben wij uitgebreid. Die is wel twee keer zo groot geworden." Daarnaast is het hoofdterrein van manege De Vossenbos bijgewerkt, en ook wordt dat terrein nog geëgaliseerd.


Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anne200, Bytespider en 19 bezoekers