Startlijst tweede selectiemoment WK Jonge Paarden online

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13768
Geregistreerd: 20-04-16

Startlijst tweede selectiemoment WK Jonge Paarden online

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-04-22 08:36

KWPN
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: © Richard Juilliart/FEI.


Het tweede selectiemoment voor het WK Jonge Dressuurpaarden is op woensdag 4 mei in Ermelo. De voorlopige startlijst is bekend.

Eind maart werd in Nunspeet het eerste instroommoment georganiseerd voor de selectie voor het WK Jonge Dressuurpaarden. De selectiecommissie, bestaande uit Johan Hamminga, Floor Dröge en Veronique Roerink, nodigde die dagen vijftien vijfjarigen, tien zesjarigen en acht zevenjarigen uit voor de eerste selectie/training in Ermelo. Aan deze groepen werden ook de eerste vijftien per jaargang van de Pavo Cup, de beste zes van de Pavo Fryso Bokaal en de afgevaardigden paarden naar het WK 2021 toegevoegd. Deze paarden presenteerden zich op 11 en 12 april tijdens het eerste selectiemoment.

Tweede selectiemoment
Op woensdag 4 mei komen deze talentvolle jonge dressuurpaarden opnieuw naar het Nationaal Hippisch Centrum. Op die dag wordt de ‘Finale Dressage Test’ verreden. Enkele paarden waren op 11 en 12 april afwezig wegens een blessure. Onder de door de commissie gestelde eisen mogen zij zich eveneens op het tweede selectiemoment laten zien.

Bekijk hier de starlijst.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Edisons, Fenders, Lizzah, miisshOrse, Rubs, Serena_Milco, Wopkebrok en 17 bezoekers