DHL Cares aan het klussen bij Rijvereniging De Hazelaar

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14199
Geregistreerd: 20-04-16

DHL Cares aan het klussen bij Rijvereniging De Hazelaar

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-04-22 18:55

CHIO Rotterdam
Fokkerij

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie.


Afgelopen zaterdag heeft er groot onderhoud plaatsgevonden aan de buitenbaan van Rijvereniging De Hazelaar. Dit was een gezamenlijke inspanning van medewerkers van onze partner DHL Cares en Stichting Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam.

Er zijn extra planken geplaatst rondom de rijbaan. Dit was nodig omdat veel mensen zich bezeerden aan de palen tussen de planken, of tijdens het rijden bleven haken met hun laars.

Van de stichting DHL Cares, die goede doelen maatschappelijke initiatieven ondersteunt, waren een aantal harde werkers uit het hele land naar Rotterdam gekomen om te helpen.
In één dag tijd hebben ze de hele buitenbak aangepakt. De kluscommissie van De Hazelaar kon de planken nauwelijks aanslepen, zo hard werd er doorgewerkt.

De Stichting Trustfonds van de HAR heeft het benodigde hout en gereedschap gesponsord. Het gereedschap werd door de kluscommissie van De Hazelaar gelijk ingezet voor een volgende klus.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BLEXBot, Dennis, HarmanyL, Katyatje, Kwpn28031987, Misslev, shirleyp, Ubermetrics en 16 bezoekers