Hortence De Cleene is de Belgische eventing kampioene bij de pony's

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 101725
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Hortence De Cleene is de Belgische eventing kampioene bij de pony's

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-04-22 18:16

Equnews
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


Prachtige glooiende omgeving in Maarkedal, getooid met hele knappe hindernissen. Het mooie weer, de gemotiveerde ponycombinaties en een fijn publiek maakte er één groot LRV-feest van. Op zondag 24 april crossen de combinaties van de reeksen B, L, M en Z in Maarkedal. Veel succes iedereen!

Het dagklassement in de hoogste reeks (5) voor C- en D-pony’s ging naar Renee Van Mieghem (LRV Sint-Gillis-Waas) met Picasso Drum vh Juxschot. Hortence De Cleene (LRV Kallo) won het regelmatigheidscriterium van de AVEVE Eventing Cup met haar Shanouk. Zij is de nieuwe Nationale Kampioene bij de pony’s. Eline Verhoeven (LRV Merksplas) reed met haar knap getekende Tuccer naar een derde plaats in het dagklassement. Zij wordt ook derde in het eindklassement.

Lise Maton van LRV Pepingen rijdt naar dagwinst in reeks vier met haar Jolly’s Dallas. Het regelmatigheidscriterium en het groen-witte erelint gaat ook naar Lise. Ze wordt in het eindklassement van reeks vier ook Nationaal Kampioen. Het zilver in het dagklassement is voor Stella Cammaert (LRV Merelbeke) met Weide. Xander Smet (LRV Kieldrecht) bezet plaats twee in het criterium met Victor . De derde plaats is voor Nina Bushman (LRV Wuustwezel) met Bovenheigraaf’s Carlo. Ze werd in Maarkedal ook derde in het dagklassement.

In reeks 3 voor D-pony’s was er dagwinst voor Arne Buschman (LRV Wuustwezel) met Ballyerk Sergeant Pepper, voor Kato Wijndaele (LRV Kerksken) met Joly’s Loreke en voor Max Adriaensen (lRV Rijkevorsel) met Gitta van het Avenhof. Hij won ook het Nationale erelint in deze reeks. Bij de C-pony’s was de dag- en de eindwinst in het criterium voor Marie-Joëlle Goeminne (LRV Kallo) met Cassius DJ.

Reeks 2 kreeg Ameline Van Gompel (LRV Zoersel) met Parmante als dagwinnaar en als nieuwe Nationale kampioene. Plaats twee ging naar Elodie D’hooghe (LRV Opwijk) reed met Ronaldo van de van de Nieuwe Heide naar zilver en Max Adriaensen pakte plaats drie met Ten Ankers Freeanca. Hetzelfde podium kregen we ook als eindstand in het regelmatigheidscriterium van de AVEVE Eventing Cup 2021-2022.

In reeks 1 voor A-pony’s ging de zege in Maarkedal naar Margaux Timmers (LRV Waasmunster) met Sara. Jana Vissers (LRV Arendonk) en haar Toontje reden naar plaats twee in het dagklassement. De derde plaats was voor Winther Dierckx (LRV Moerzeke) met Melodie van ’t Peetershof. Het Nationale erelint was ook voor Margaux Timmers, voor Winther Dierckx en voor Lotte De Wannemaeker (LRV Brakel) met Gizmo.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel of waar wij toestemming voor hebben om te gebruiken. Daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto met toestemming voor commercieel gebruik? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

❤️ Elizabeth Olsen ❤️ Scarlet Witch ❤️
KLIK --> Volg mijn verhuizing naar een nieuwbouw woning!
Bestelpagina Equiday 13 april 2024 --> https://marliestrapfotografie.pixieset. ... april2024/


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 3heathcliff5, Gambler21, JesdaJinn, juliedo24, Koekie_186, Miekie74, Raineri, StonedRomy, Swift en 12 bezoekers