G-Vingino Blue aan de leiding na winst tweede onderdeel Young Riders

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 102171
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

G-Vingino Blue aan de leiding na winst tweede onderdeel Young Riders

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-04-22 08:36

KWPN
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


Skye Morssinkhof deed wederom goede zaken in de Young Riders divisie. Ze stuurde haar Zirroco Blue VDL-merrie G-Vingino Blue gisteren al naar de tweede plek, maar vandaag was de toppositie toch echt voor haar.

De combinatie rijdt zich met de winst vandaag niet alleen naar de leidende positie in het tussenklassement, maar wellicht ook naar een favorietenrol. Skye Morssinkhof heeft haar bruine merrie goed te pas en laat vandaag maar weer eens zien een geduchte concurrent te zijn in de ring. G-Vingino Blue (Zirocco Blue VDL uit Ulina elite prok sport-spr v.Oramé, fokker W.J. Noordman) doorkruiste de finish foutloos in de snelste tijd, met een ruime marge naar de nummer twee. De twee leiden nu de tussenstand, maar het ligt dicht bij elkaar; de marge tussen de gehele top zes is nog binnen één springfout.

Iris Michels mocht zich met Isaac (Numero Uno uit Ziella ster voorl.keur prest v.Corland, fokker H.W.F. Castelijns) als derde opstellen vandaag en klimt daarmee ook wat treden omhoog in het tussenklassement naar rank 7. Elike Morsink op Dakina II (Indoctro uit Dakina elite pref prest prok v.Amor, fokker J.R.J. Evenhuis en L.G. Morsink) moest vandaag genoegen nemen met de vierde plek en bezet dezelfde positie in de voorlopige tussenstand. Mans Thijssen sprong naar de vijfde plek met Joviality (Warrant uit Absolutely elite IBOP-spr prok v.Silverstone, fokker Johan en Muriël Wilmink van Stal Horsemanship) en vindt zich eveneens op deze trede terug in het voorlopig overzicht. Vincent Dings pakte gisteren nog de winst met Daylight HDH (v.Ustinov uit Anastasia HDH ster prest sport-spr v.Oklund, fokker H. Dings) en hij was goed op weg naar de tweede klassering. Een balk deed de combinatie echter zakken naar zevende prijs en daarmee daalt hij naar de zesde plek over alle onderdelen tot nu toe. Echter moet nogmaals gezegd worden dat de gehele top zes binnen één balk marge van elkaar ligt, dus het beloven nog spannende dagen te worden.

Zondag volgt het derde onderdeel van het NK Young Riders. Dit wordt verreden over twee manches. Alle klassen worden live uitgezonden via ClipMyHorse.tv

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

❤️ Elizabeth Olsen ❤️ Scarlet Witch ❤️
KLIK --> Volg mijn verhuizing naar een nieuwbouw woning!
Ik zoek een kantoorbaan voor 36/40 uur in de omgeving van Achterveld. Max 30 min reizen. Geen opleiding/ervaring maar wel motivatie om te leren en opleidingen te doen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, BLEXBot, GoogleOther, SemrushBot en 4 bezoekers