Maikel van der Vleuten en Edgar winnen 1.40m op NK Deurne

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13749
Geregistreerd: 20-04-16

Maikel van der Vleuten en Edgar winnen 1.40m op NK Deurne

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-04-22 18:03

Equnews
Sport

Afbeelding
Maikel van der Vleuten en Edgar. Foto: Marlies Trap Fotografie.


In Deurne gaf de 1.40m nationale rubriek alvast het startschot van een week vol springsport tijdens het Nederlands Kampioenschap. In deze proef rechtstreeks tegen de tijd moesten de ruiters al gelijk goed wakker zijn om bij te kunnen benen. Uiteindelijk was het Maikel van der Vleuten, die met Edgar (v. Warrant) aan het langste eind trok.

Maikel van der Vleuten kon rekenen op Edgar (v. Warrant) om de winnende tijd van 56,93 seconden neer te zetten. Hiermee was hij Leon Thijssen veruit te snel af. Thijssen snelde met Zeppe Blue (v. Zirocco Blue) in 58,50 seconden naar de tweede plaats. Tom Schellekens vulde de top drie aan in het zadel van Isabel (v. Captain Cooper) en een tijd van 59,05 seconden.

Piet Raijmakers Jr en van Schijndel's Olaya Z (v. Ogano Sitte) volgden op vier. Niels Kersten en Thuur Z (v. Tyson) waren eveneens in goede doen en eindigden vijfde.

Klik hier voor de resultaten.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Dallista, Vagabondo, vosje2010 en 15 bezoekers