Update Worldwide Friesian Tour: eerste deelname KFPS stamboekhengst

Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14314
Geregistreerd: 20-04-16

Update Worldwide Friesian Tour: eerste deelname KFPS stamboekhengst

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-04-22 18:33

Phryso
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Renate Zuidema Fotografie.


Dat er rondom de Worldwide Friesian Tour steeds meer reuring ontstaat, blijkt wel uit het feit dat de eerste KFPS-stamboekhengst een afstand heeft ingediend. Deze hengst was niemand minder dan Aarnold 471, die samen met zijn vaste amazone Ebba Blomqvist al twee keer een zonnig zondagsritje van vijf kilometer aanmeldde richting het totaal van 40.075 km.

Al dertien deelnemende landen
Sinds de kick-off hebben al 40 deelnemende combinaties uit dertien landen meer dan 150 afstanden aangemeld. Sinds de vorige update zijn de eerste (en tweede) Nederlandse, Spaanse en Noord-Amerikaanse deelname geregistreerd, en nieuwe deelnemende landen blijven binnenstromen terwijl de Tour steeds meer op stoom komt.

Paas-actie
In verband met de Paasdagen werd er door de organisatie van de Tour een Paas actie in het leven geroepen, waarbij deelnemende combinaties die verkleed als Paashaas, kip of haan hun afstanden indienden, automatisch meededen voor extra prijzen. Het leverde vele vrolijke plaatjes op.

Meedoen is simpel
Volg de Facebookpagina van de Worldwide Friesian Tour 2022. Verzamel je paardenvrienden, rij- of menvereniging, wandelclub of wie je maar mee wil nemen en kies de afstand die jullie willen afleggen. De minimale afstand is dus vijf kilometer. Er is geen maximale afstand, maar houd rekening met wat je paard en jij aankunnen. Meet de rit met een app die afstanden bijhoudt en plaats deze samen met een leuke foto van jou en je paard en extra info over jullie op de Facebook pagina.

Klik hier voor de link naar de WWFT Facebook pagina.

269 dagen tot Leeuwarden
De laatste dag van deelname is 14 januari 2023, de zaterdag van de KFPS Hengstenkeuring. Het is vanaf vandaag 269 dagen tot de eindstreep, dus nog genoeg tijd om een leuke rit te plannen en mee te doen!

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Barb, Ciara_Lady, Dallista, Sigge en 6 bezoekers