Jonge Hengstenkeuring IJslandse Paarden 2022

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 100984
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Jonge Hengstenkeuring IJslandse Paarden 2022

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-04-22 17:44

NSIJP
FokkerijVolgende week zaterdag, 23 april a.s. vindt de jaarlijkse Jonge Hengstenkeuring plaats, ook dit jaar weer op het complex van het NHC centrum in Ermelo; dit keer zonder livestream, maar mét - zoveel mogelijk - publiek.

De inschrijving is inmiddels gesloten en het aantal aanmeldingen staat op in totaal 17 jonge hengsten van drie en vier jaar oud. Drie van hen zijn in 2021 als 3-jarige beoordeeld en zien we dit jaar als 4-jarige weer terug. Alle andere hengsten gaan we voor het eerst zien, 12 hengsten zijn NL gefokt, de rest is op IJsland geboren. Bijgaand het tijdschema zoals dat er nu uitziet; in Worldfengur is desgewenst al wat meer achtergrondinformatie over de aangemelde hengsten te vinden.

In de ochtenduren worden alle hengsten beoordeeld door een dierenarts, gemeten en gefotografeerd. Voor het publiek begint het programma om 12.30 uur in de Amaliahal en zal de hele middag in beslag nemen.

De organisatie hoopt op een mooie dag, met veel knappe hengsten, fijne resultaten en natuurlijk heel veel publiek!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Afanaisa91, Bowo, Bytespider, dierenfan, Duality, GoogleAdsense, GrapeshotBot, Muronia, Nieuwsredactie, Polarize, Rex_Rolfo en 14 bezoekers