Wim Vinckx domineert cyclus Gèsves

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14169
Geregistreerd: 20-04-16

Wim Vinckx domineert cyclus Gèsves

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-04-22 17:32

Equnews
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: © Jim Hollander/FEI.


Afgelopen weekend kwamen de jonge springpaarden aan de start in Gesves. Tijdens de nationale cyclus domineerde Wim Vinckx met Hadewyn van 't Ravennest (Comme Il Faut) bij de zevenjarigen.

Vinckx en de kampioensmerrie uit de fokkerij van Isabel De Rycker en Zg Coens, waren nipt sneller dan Vinckx met D-Isci van de Kattevennen Z (Darco). De hengst werd eerder dit jaar nog uitgebracht door Ludo en Olivier Philippaerts tijdens enkele internationale wedstrijden. Samen met de Zangersheide-hengst uit de fokkerij van wijlen dhr. Spronken verwees Vinckx Leen Braeckmans met Pimpelmees Van de Lentamel (Kasanova de La Pomme).

Jean-Christophe De Grande volgde met Packman De Reve (Nabab de Reve) op de vierde plaats voor Wim Vinckx met Nasall d'Argilla Z (Nabab de Reve).

Uitslag

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Charat, Dieselpaard, Donderwolk55, DotBot, Felixity, Geertema, Iris_Casper, Lithya, MeesMo, ola42, SamElisa, Seventeen, voet, xxx88 en 9 bezoekers