Tom Schellekens wint de 3* 1.50m GP kwalificatie van Lanaken

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14177
Geregistreerd: 20-04-16

Tom Schellekens wint de 3* 1.50m GP kwalificatie van Lanaken

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-04-22 18:53

Equnews.nl
Sport

Afbeelding
Tom Schellekens, de tweede van links op deze foto, won in Lanaken
de CSI 3* 1.50 GP kwalificatie.
Foto: Leanjo de Koster/ FEI/ Flickr


Op de Z-Tour in Lanaken werd de dag besloten met een CSI3* 1.50m GP kwalificatie rechtstreeks tegen de tijd. Tom Schellekens kon tussen een groot internationaal deelnemersveld de concurrentie ver achter zich laten door met zo'n twee seconden voorsprong naar de overwinning te rijden!

Tom Schellekens kon rekenen op Fiarabo (v. Diarado) om de winnende tijd van 70,20 seconden in een foutloze omloop neer te zetten. Hiermee was hij goed voor een eerste plaats. Emeric George en Chopin des Hayettes (v. Radco d'Houtveld Sbs) volgde op de tweede plaats met een tijd van 72,28 seconden. Roy van Beek en Chacco Me Biolley (v. Chacco Blue) vulden de top drie aan met een tijd van 73,79 seconden.

Victor Mariano Luminatti en Idette (v. Eldorado van de Zeshoek) eindigden vierde. Robinson Maupiler en Dali de La Lande (v. l'Arc de Triomphe) namen genoegen met de vijfde plek.

Tom Schellekens blijft scoren in Lanaken
Aurelia Guisson kon rekenen op Berlini From Second Life Z (v. Berlin) om de winnende tijd van 28,73 seconden neer te zetten in de U25 1.35m rubriek. Theodor Linde en Jaguar (v. Chopin van het Moleneind) eindigden tweede in 29,63 seconden. Gert-Jan Hubrechts en Coco van de Helle (v. Cesano II) vervolledigden de top drie met een tijd van 30,24 seconden.

Tom Schellekens en Infinity (v. Tangelo van de Zuuthoeve) verzekerden een Nederlandse vierde plek. Johanna Zander-Keil en Cappuccina 18 (v. Christian 25) eindigden vijfde.

Megan Laseur (Idwerd) werd nog zesde.

Britt Schaper in top vijf van 1* rubriek
In de CSI1* 125m hoge rubriek was het Elke Appeltans die het Belgische volkslied liet weerklinken door de arena. In het zadel van Falve (v. Guccio ex Vleut) verzekerde ze de winnende tijd van 26,48 seconden in de tweede fase. Benjamin Saurugg en Chique Ps Z (v. Crowntano Z) eindigden tweede in 27,80 seconden. Debora Burgherr en Quicky's (v. Diamant de Semilly) vulden de top drie aan met een tijd van 28,44 seconden.

Britt Schaper en Guidam Sohn The Second Z (v. Guidam Sohn) verzekerde de vierde plek. Yola Schmidt en Hamlet Van Schuttershof (v. Nabab de Reve) volgden op vijf.

Klik hier voor de resultaten.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: beauty1love, DotBot, Facebook, Felixity, josien_m_, Roos_lover, SaraViavia, Thioro en 14 bezoekers